Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alice Iacobescu, despre motivele pentru care pleaca de la Digi 24: Ma doare divergenta de viziune in ceea ce priveste politica editoriala

Adevărul Adevărul,
Alice Iacobescu, despre motivele pentru care pleaca de la Digi 24: Ma doare divergenta de viziune in ceea ce priveste politica editoriala

Jurnalista Alice Iacobescu a vorbit, intr-un interviu acordat Pagina de Media, despre motivele pentru care a decis sa demisioneze de la Digi 24, si a marturisit ca va ramane in continuare in presa, dar e exclus sa mearga la o alta televiziune de stiri. continuă pe Adevărul

UPDATE De ce pleaca Alice Iacobescu de la Digi24? Divergenta de viziune in ceea ce priveste politica editoriala - Paginademedia.ro

Realizatoarea TV Alice Iacobescu, cea care a decis recent sa plece de la Digi24, o face pentru ca am ajuns intr-un punct in care ma doare divergenta de viziune in ceea ce priveste politica editoriala, dupa cum a spus ea intr-un interviu pentru Paginademedia. ro. UPDATE intrebata in legatura cu viitorul loc de munca, ea a spus si-a dat demisia fasa sa stie unde va merge. intrebata daca va merge la Europa FM, ea a spus ca postul de radio e clar o optiune.

Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat de la Digi 24: cum si-a argumentat decizia

Jurnalista Alice Iacobescu, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24, a demisionat de la televiziunea grupului RCS, scrie Pagina de Media.

Jurnalista Alice Iacobescu a demisionat de la Digi24

Dupa sapte ani la Digi24, Alice Iacobescu, unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai postului, a demisionat de la televiziunea grupului RCS, scrie Paginademedia. ro.

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

DANCILA, DECLARATIE DESPRE PACTUL PENTRU BUNASTARE: E ingrijoratoare atitudinea partidelor din ultimele zile

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor, spunand ca este ingrijoratoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile si adresand un nou apel pentru semnarea acestuia.

Dancila face o declaratie despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor

Premierul Viorica Dancila face o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe .

Rona Hartner si-a anulat nunta. Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie

Rona Hartner anunta, nu cu mult timp in urma, ca va urma sa-si uneasca destinul cu cel pe care il iubeste. Cantareata se bucura de insanatosirea sa dupa interventiile chirurgicale suferite, astfel incernand cat mai repede sa puna totul cap la cap pentru fericitul eveniment. Din pacate, solista a anulat nunta. Din ce motiv a .

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

INTERVIU Vlad Mixich: Cel putin 54 dintre medicamentele pentru care se suspenda exportul paralel nu au fost exportate paralel. Ordinul Ministerului Sanatatii e scris foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente

Cel putin 54 de medicamente de pe lista de 172 de citostatice si imunosupresoare pentru care Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suspende timp de 6 luni exportul paralel nu au fost exportate paralel, iar cauzele pentru care ele nu se gasesc in Romania ar putea fi cu totul altele, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Vlad Mixich, expert in politici de sanatate si fost vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului. El atrage atentia ca proiectul de Ordin al Ministerului Sanatatii, publicat vineri in dezbatere publica, e foarte prost si nu va rezolva toate crizele de medicamente.

Soc in MUZICA POPULARA! Stirea momentului despre BENONE SINULESCU! FUEGO a facut anuntul in LACRIMI!

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj emotionat pe Facebook in care vorbeste despre motivele pentru care merita sa iubim Romania, in ciuda decorului gri in care suntem uneori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )