Libnet.ro
UNICEF

10:45

Amenzile date de CNA in 2019: cine a primit cele mai mari sanctiuni si cine nu le-a achitat

Adevărul Adevărul,
Amenzile date de CNA in 2019: cine a primit cele mai mari sanctiuni si cine nu le-a achitat

In anul 2019, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aplicat posturilor de televiziune in valoare totala de 1,3 milioane de lei, campioanele amenzilor fiind Realitatea TV, Romania TV si B1 TV. continuă pe Adevărul

2019, anul cu cele mai putine gravide celebre in showbiz

2019 a fost de departe anul cu cele mai putine vedete insarcinate in showbizul autohton, daca ar fi sa ne raportam la cei trecuti. Iata in continuare o retrospectiva a gravidelor celebre din ultimul an.

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street. ro a vorbit cu cele mai mari agentii de turism din tara si a aflat cati bani au scos din buzunar romanii care au cumparat cele mai scumpe vacante pe 2019.

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

Cele mai amuzante cautari de pe eMAG in 2019: aparat de strans salamul, stic plin cu manele sau masina an surubat

A devenit deja traditie ca eMAG sa anunte la fiecare sfarsit de an care au fost cele mai amuzante cautari pe platforma sa, iar 2019 nu face nota discordanta.

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

NASA a descoperit cele mai ciudate planete: au densitatea vatei de zahar. Cum se folosesc infractorii cibernetici de premiera ultimului film din seria Star Wars. Cercetatorii Kaspersky au gasit peste 30 de site-uri frauduloase si profiluri de social media deghizate in conturi oficiale ale filmului Star Wars.

Cele mai amuzante cautari pe eMAG in 2019: De la cum poti deschide un magazin pe fonduri europene la teste pentru admitere

In 2019, utilizatorii au cautat pe eMAG produse aflate in tendinte, dar si produse mai putin obisnuite sau informatii diverse. in anul care se incheie, cel mai cautat cuvant pe eMAG a fost iphone 11, iar cel care a inregistrat cea mai mare scadere in cautari a fost squishy, aflat anul trecut pe primul loc in top.

SARBATORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Craciun

SARBATORI FERICITE! Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI.

Cele mai tari reclame eCommerce de Craciun: Zalando, Amazon sau eBAY

Magazinele traditionale, dar si cele omnichannel si exclusiv online isi concentreaza eforturile de marketing in perioada sarbatorilor de Craciun, cand, in mod traditional, vanzarile cresc exponential, deseori acoperind aproape un sfert din totalul.

Noi detalii despre una dintre cele mai ample operatiuni antimafia din istoria Italiei: Politicieni si politisti printre cele peste 300 de persoane arestate

Politia militara italiana a arestat peste 300 de persoane, inclusiv politicieni si oficiali, sub suspiciunea de apartenenta la Ndrangheta, in cadrul unei actiuni considerata cea de-a doua cea mai mare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )