Libnet.ro
UNICEF

17:45

Antena 1 a anuntat cand incepe noul sezon Te cunosc de undeva

Adevărul Adevărul,
Antena 1 a anuntat cand incepe noul sezon Te cunosc de undeva

Reprezentantii postului de televiziune Antena 1 au anuntat cand va avea premiera sezonul cu numarul 14 al show-ului Te cunosc de undeva. continuă pe Adevărul

Cand incepe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurentii vor avea parte de surprize

Te Cunosc de Undeva, emisiunea de la Antena 1, revine pe micile ecrane din luna septembrie. Sezonul 14 al show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi incepe pe 7 septembrie, de la ora 20:00. Producatorul emisiunii anunta ca in acest sezon a pregatit mai multe surprize pentru concurenti. Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva .

Cand incepe sezonul 7 Chefi la cutite

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat cand va fi premiera celui de-al saptelea sezon al competitiei culinare Chefi la cutite, prezentata de Gina Pistol.

E oficial. Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1

Vine toamna, se numara emisiunile si revin tensiunile pe sticla. Cand incepe sezonul 7 al emisiunii culinare Chefi la cutite de pe Antena 1? Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1 Show-ul chefi la cutite revine la Antena 1. Pofta de competitie s-a intetit vara aceasta, cat timp .

Cand incepe Sacrificiul, noul serial de la Antena 1 si in ce zile va fi difuzat

Reprezentantii Antena 1 au anuntat cand va incepe noul serial Sacrificiul, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir si Mihai Gruia si in ce zile va fi difuzat.

Cand incepe sezonul 2 din Vlad si ce actori noi apar in serialul de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cand va incepe cel de-al doilea sezon din serialul Vlad si in ce zile va fi difuzat.

Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Las Fierbinti revine la PRO TV cu un nou sezon care se anunta a fi la fel de bun ca cele difuzate pana acum. Celentano, Bobita si celelalte personaje din serial vor continua seria intamplarilor amuzante petrecute in localitatea Fierbinti, in acelasi stil plin de umor cu care si-au obisnuit telespectatorii. PRO TV va difuza .

Adela Popescu a inceput cu stangul noul sezon Vorbeste Lumea. S-a accidentat chiar din prima zi

Emisiunea de zi Vorbeste Lumea de la Pro TV a revenit astazi din vacanta. Toti asteptau gazdele show-ului sa intre in platou pentru ca aceasta sa inceapa simai mare le-a fost minunea fanilor cand au vazut ca Adela Popescu a intrat schiopatand. Cum s-a accidentat vedeta? Adela Popescu a inceput cu stangul noul sezon Vorbeste .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )