Libnet.ro
UNICEF

00:06

Campania electorala debuteaza sambata.Principalele posturi de stiri si radiouri si-au anuntat tarifele

Adevărul Adevărul,
Campania electorala debuteaza sambata.Principalele posturi de stiri si radiouri si-au anuntat tarifele

Campania electorala pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European a inceput sambata, iar 286 de posturi de radio si televiziune din intreaga tara si-au manifestat intentia de a o reflecta. Principalele televiziuni si radiouri nationale si locale au informat CNA in legatura cu tarifele percepute pentru reflectarea campaniei electorale pentru europarlamentare care debuteaza official sambata. continuă pe Adevărul

Tarifele percepute de principalele posturi de stiri si radiouri pentru campania electorala ce debuteaza sambata

Principalele televiziuni si radiouri nationale si locale au informat CNA in legatura cu tarifele percepute pentru reflectarea campaniei electorale pentru europarlamentare care debuteaza official sambata. Emisiunile, spoturile si mitingurile, respectiv intalnirile electorale sunt tarifate in functie de interval orar si perioada campaniei.

incepe campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului.

A inceput campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului.

FOTO Campania electorala incepe cu controverse: Panou electoral acoperit cu 6 afise ale aceluiasi partid politic

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput sambata, 27 aprilie, la ora 0. incepand din acest moment partidele politice pot incepe conform legii sa isi raspandeasca afisele pe panourile electorale amplasate in acest scop de primarie. Dar nu mai mult de un afis pe fiecare panou. Se pare insa ca informatia nu a ajuns la toate partidele.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi si se va incheia in 25 mai. in cursa electorala sunt inscrisi trei candidati independenti si 13 partide si aliante.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi. Lista candidatilor

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput astazi si se va incheia in 25 mai, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi trei candidati independenti si 13 partide si aliante.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )