Libnet.ro
UNICEF

15:30

Canada: Cea mai buna prietena a lui Meghan Markle isi pierde emisiunea tv in urma unui scandal de rasism

Hotnews Hotnews,
 Canada: Cea mai buna prietena a lui Meghan Markle isi pierde emisiunea tv in urma unui scandal de rasism

Un canal de televiziune canadian a scos din grila emisiunea celei mai bune prietene a lui Meghan Markle, sotia printului Harry, dupa ce a fost acuzata ca a amenintat un blogger de culoare, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Cea mai buna ciorba de burta. Asa iese mai buna ca la restaurant

De-a lungul timpului v-am adus cateva retete destul de ciudate, dar nici una la fel de ciudata ca aceasta supa de burta. Speram sa ramaneti sa citeti acest material despre aceasta reteta si sper sa va convingem ca poate intr-o zi o s-o incercati. Cea mai buna ciorba de burta Burta, dragi prieteni, este stomacul .

Mamaliga cu branza. Cea mai buna reteta de mamaliga cu branza. Simpla si usoara

Va prezentam mai jos o reteta delicioasa de mamaliga cu branza. Mamaliga cu branza este un fel de mancare traditional romanesc ce nu poate fi refuzat niciodata, de nimeni. Reteta de mamaliga cu branza. Cea mai buna si simpla reteta de mamaliga cu branza Am ales pentru dumneavostra, de data aceasta, o reteta delicioasa de .

Cum faci cea mai buna pizza de casa. Reteta de pizza recomandata de un concurent Masterchef

Daca va simtiti inspirati si vreti sa faceti o pizza ca un adevarat Masterchef, ati venit unde trebuie. Va propunem o reteta de pizzaa la Masterchef pe care o puteti face singuri, acasa. Cum faci cea mai buna pizza de casa a la Masterchef Realizarea unei pizza poate fi o afacere lipicioasa, nu numai ca .

Trucuri ca sa faci o cafea buna. Cum se prepara cafeaua pentru a scoate cea mai buna aroma

Cei mai multi oameni nu isi incep dimineata fara o ceasca de cafea, aceasta fiind su una dintre cele mai consumate bauturi din lume. Afla si tu cum poti prepara acasa cea mai buna cafea: la ibric, espresso sau la filtru. Trucuri ca sa faci cea mai buna cafea Principalii trei factori de care trebuie .

Cea mai buna veste de la ANAF: ce vei putea face online, fara sa mergi la ghiseu

ANAF intra in sfarsit in randul lumii moderne si adopta noi masuri care te vor scuti de multe drumuri pana la ghiseul fizic. Institutia a anuntat vineri, 12 iunie,noi facilitati ale.

Ea este cea care a ajutat-o pe Meghan Markle sa se integreze in familia regala. Nu stiam neaparat cum o sa fie situatia (FOTO)

Atunci cand a ales sa isi uneasca destinul de cel al Printului Harry, Meghan Markle stia ca va trebui sa renunte la vechea ei viata si sa respecte niste reguli. Se pare ca nu e chiar atat de usor sa te.

Meghan Markle si Printul Harry, ambasadori impotriva rasismului. Ce se intampla acum in familia regala

Meghan Markle si Printul Harry se implica in miscarea blacklivesmatter. Ce se intampla in familia regala si cum arata acum protestele care au revenit in prim-plan dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist din Minneapolis? Meghan Markle si Printul Harry, ambasarori ai miscarii BLM Ducii de Sussex se remarca intr-o cauza aparte, extrem .

Discursul lui Meghan Markle naste controverse. Afirmatiile pentru care Ducesa de Sussex a fost criticata

Meghan Markle s-a alaturat miscarii Black Lives Matter, iar cu aceasta ocazie a tinut un discurs in legatura cu situatia actuala din Statele Unite ale Americii dupa decesul lui George Floyd, care si-a.

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai .

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )