Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani castiga Cheloo la iUmor. Antena 1 ii ofera mai mult decat lui Bendeac

Adevărul Adevărul,
Cati bani castiga Cheloo la iUmor. Antena 1 ii ofera mai mult decat lui Bendeac

Cheloo este unul dintre cei mai acizi oameni de televiziune din Romania, iar acest rol se pare ca ii aduce venituri considerabile. Membrul trupei Parazitii primeste mai mult decat colegul sau de platou, Mihai Bendeac. continuă pe Adevărul

Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Una din marile probleme din societatea moderna o reprezinta o anume categorie sociala, de care nu prea se mai ocupa nimeni. Este vorba detagma cersetorilor pe care-i gasim, peste tot in lume, la aproape orice colt de strada. Cersetoria, afacere banoasa pentru unii Un sondaj global din 2005 a constatat ca aproximativ 100 de milioane .

Castiguri uriase pentru Cheloo. Cati bani face la iUmor si din muzica solistul de la Parazitii

Cheloo de la Parazitii, pe numele sau real Catalin Stefan Ion, este unul dintre artistii cu cele mai importante castiguri din Romania. Juratul emisiunii iUmor se afla sub contract cu Antena 1, post de.

Ce avere uriasa are Oana Zavoranu. Cati bani cheltuie lunar: multi nu castiga atat de multi bani in 2 ani

Oana Zavoranu este una din divele noastre care se poate lauda cu o avere impresionanta. Cati bani isi permite sa cheltuie lunar cunoscuta actrita din Sacrificiul? Cati bani cheltuie Oana Zavoranu lunar? Oana Zavoranu a stiut dintotdeauna ce inseamna luxul, iar dupa o copilarie traita pe picior mare nici nu putea ca opulenta sa nu .

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cati bani costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Care sunt politistii dotati cu noile arme

Politistii de la Brigada Rutiera si de la Ordine Publica vor primi 25 de mii de pistoale Beretta. Primele 100 au ajuns chiar astazi la politisti. Agentii nostrii au nevoie de pistoale moderne, intrucit de cele mai multe ori infractorii sunt mai bine inarmati. Cati costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Ce politisti vor .

Cel mai bogat baiat al lui Nicolae Guta. Cati bani a strans pana acum

Nicolae Guta ii face concurenta lui Borcea la numarul de copii. Desi este cunoscut drept Regele manelelor, mostenitorii sai nu au iesit atat de mult in relief. Unul dintre ei, insa, a furat de la tatal sau placerea de a detine multe bunuri. Ce avere are unul din baietii lui Nicolae Guta? Nicoale Guta este .

Ce se intampla cu alocatiile. Cati bani in plus primesc copiii de la 1 septembrie

Vesti imbucuratoare pentru parinti si copii! Alocatiile se maresc de pe data de 1 septembrie. Mai multe detalii s-au discutat astazi in sedinta de Guvern. Alocatiile copiiilor se vor mari. Anuntul oficial Sedinta de Guvern a avut ca subiect principal alocatiile copiilor. Modificarile vor interveni astfel: 20% pe 1 ianuarie, 20% pe 1 iulie 2021, .

Viorica si Ionita de la Clejani, datorii de sute de mii de euro. Cati bani au castigat, de fapt, din muzica

Viorica si Ionita de la Clejani au o formatie de lautari, una dintre cele mai cunoscute din Romania. Initial, ei si taraful au avut succes international mai degraba decat national, dupa declaratiile lor, cantand la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciat de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Visul de .

Cati bani primesc in plus, de fapt, copiii pentru alocatii. Suma este rusinoasa

Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru fiecare copil. Asa se face ca alocatiile vor creste de la 1 august, dar nu se vor dubla. Mai multe informatii, in continuare. Cu cat au crescut, de fapt, alocatiile copiilor incepand cu data de 1 .

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )