Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu, potrivit The Hollywood Reporter

Adevărul Adevărul,
Cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu, potrivit The Hollywood Reporter

Prestigioasa publicatie americana The Hollywood Reporter, specializata in cinematografie si televiziune, a ales cele mai proaste filme lansate in ultimul deceniu. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai piratate filme din 2019: ce descarca romanii de pe torrent in decembrie

Indiferent cat se vor ieftini platformele de streaming, afinitatea pentru piraterie a multora dintre noi nu se va domoli. Ca urmare, macar sa ne facem o idee despre cele mai piratate filme de pe.

VIDEO Cele mai triste filme romantice. Cinci productii memorabile care si-au gasit loc in istoria cinematografiei

Printre cele mai de succes filme, avand in distributie actori de exceptie, se numara si o serie de drame romantice intrate in istoria cinematografiei. Sunt productii de mare succes, cu incasari cumulate de miliarde de dolari si care au facut inconjurul lumii.

VIDEO Cele mai bune filme si seriale de vazut pe Netflix in decembrie

Luna decembrie este despre lucrurile pe care le facem impreuna, asa ca Netflix a pregatit multe motive de binging alaturi de cei dragi, iar noi va facem cateva recomandari.

Cele mai populare subiecte pe Twitter in 2019: Game of Thrones, primul loc pe categoria TV

Game of Thrones, Avengers: Endgame si actorul Tom Holland au fost printre cele mai populare subiecte pe Twitter din categoriile TV, filme si actori in 2019, potrivit unor clasamente facute publice de reteaua sociala.

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,.

Mediastandard.ro: Cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook

Stim ca in ultimul timp, in urma mediatizarii derapajelor marilor companii tehnologice, acestea au inceput sa impuna reguli stricte privind activitatea utilizatorilor pe retelele de socializare. Poate cea mai mediatizata companie este cea a lui Mark Zuckerberg, care inca de la izbucnirea scandalului Cambridge Analytica a tot fost in atentia publicului. Astfel au iesit la iveala cele mai iesite din comun si absurde reguli ale Facebook.

Vacanta in Europa: 5 dintre cele mai frumoase orase din Spania

Cele mai sigure locuri pentru calatorii in 2020 se afla in Europa, potrivit unei harti a riscurilor intocmita de compania de asigurari International SOS.

FORBES: Taylor Swift, Kanye West si Metallica, intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift, rapperul Kanye West si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit Forbes, relateaza News. ro.

Topul Forbes al cantaretilor cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift 29 de ani), rapperul Kanye West 42 de ani) si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit revistei Forbes.

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )