Libnet.ro
UNICEF

20:02

Cosmin Prelipceanu renunta la premiul APTR. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Cosmin Prelipceanu renunta la premiul APTR. Care este motivul

Cosmin Prelipceanu a anuntat ca refuza premiul in bani oferit de Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania APTR), care i-a fost acordat pentru editia speciala a Jurnalului de seara dedicata comemorarii a trei ani de la tragedia din Colectiv. continuă pe Adevărul

Digi24 CTP: Alianta Vestului nu va mai fi a Vestului, iar Dragnea o va bloca. Care este motivul

Cristian Tudor Popescu a comentat la Jurnalul de Seara situatia Aliantei Vestului si modul in care Liviu Dragnea poate bloca accesul celor patru primari la fonduri europene.

Pozitia echipei Romania, te iubesc! dupa ce a refuzat premiul APTR, gala la care au fost premiati Ionut Cristache si Adrian Ursu

Echipa Romania, te iubesc! a refuzat distinctia oferita de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania APTR), invocand valorile si principiile dupa care se ghideaza cei sase jurnalisti care fac posibila emisiunea de la Pro TV.

Amsterdam a pierdut celebrul simbol turistic I amsterdam. Care este motivul

Capitala Olandei a pierdut unul dintre simbolurile sale turistice dupa ce uriasele litere I amsterdam au fost scoase din Piata Muzeelor, initiativa a consiliului municipal prin care incearca franarea cresterii turismului.

Amsterdam a ramas fara celebrul simbol turistic I amsterdam. Care este motivul

Capitala Olandei a pierdut unul dintre simbolurile sale turistice dupa ce uriasele litere I amsterdam au fost scoase din Piata Muzeelor, initiativa a consiliului municipal prin care incearca franarea cresterii turismului.

Utile: Care este cadoul perfect pentru cei dragi; Cum poti ramne calm n timpul unei discutii aprinse. Sase sfaturi importante; Ce nu ti-a zis nimeni despre romni si telefoane.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi. Beddit Sleep Monitor este primul produs de monitorizare a somnului pe care Apple. Cel mai bun remediu pentru a scapa de herpes in 12 ore. Herpesul este inestetic, dar poate fi si dureros, iar vindecarea destul de dificila.

Clujul si Oradea sunt legate de Viena printr-un tren direct, incepand de duminica. Care este durata calatoriei pana in capitala Austriei

Noi vesti de la Cluj- Napoca. De duminica circula un tren direct intre orasul pastorit de Emil boc si Viena. Veste este cu atat mai buna cu cat Romania este tot mai izolata din punct de vedere feroviar.

BNR: Riscul de nerambursare a creditelor se va intensifica in perioada urmatoare! Care este explicatia?

Riscul de nerambursare a creditelor contractate de populatie ramane ridicat si este de asteptat sa se intensifice in perioada urmatoare, pe fondul trendului de majorare a dobanzilor pe plan intern si international. Volumul creditelor neperformante.

HOROSCOP. Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna pentru fiecare zodie

Iata care sunt cele mai fericite si norocoase zile din aceasta iarna pentru fiecare zodie in parte. Tine cont de sfaturile zodiacului si programeaza in perioada respectiva cele mai importante intaln.

webPR LIVETEXT Care este impactul abonamentelor private de sanatate asupra sistemului medical national? Eduard Dobre, director executiv PALMED, discuta online cu cititorii HotNews.ro despre piata abonamentelor medicale

1,5 milioane de romani detin, in momentul de fata, un abonament medical la o clinica privata, cei mai multi dintre ei prin intermediul angajatorului. Datele arata ca 71% din detinatorii de abonamente ajung la medic cel putin o data pe an pentru investigatii si analize cu rol de preventie. Comparativ, la nivel national, 31% din populatie nu a fost deloc la doctor in ultimul an. Cum functioneaza pachetele de preventie si care sunt beneficiile lor? Cum influenteaza sistemul privat de sanatate bugetul de stat? Sunt abonamentele instrumente utile de preventie? Eduard Dobre, director executiv al Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private PALMED, discuta online cu cititorii HotNews. ro despre abonamentele medicale private.

webPR Care este impactul abonamentelor private de sanatate asupra sistemului medical national? Eduard Dobre, director executiv PALMED, a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre piata abonamentelor medicale

1,5 milioane de romani detin, in momentul de fata, un abonament medical la o clinica privata, cei mai multi dintre ei prin intermediul angajatorului. Datele arata ca 71% din detinatorii de abonamente ajung la medic cel putin o data pe an pentru investigatii si analize cu rol de preventie. Comparativ, la nivel national, 31% din populatie nu a fost deloc la doctor in ultimul an. Cum functioneaza pachetele de preventie si care sunt beneficiile lor? Cum influenteaza sistemul privat de sanatate bugetul de stat? Sunt abonamentele instrumente utile de preventie? Eduard Dobre, director executiv al Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private PALMED, a discutat online cu cititorii HotNews. ro despre abonamentele medicale private.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )