Libnet.ro
UNICEF

16:00

Crimele din Caracal au tinut romanii in fata televizoarelor: ce audienta a avut Romania TV, cel mai urmarit post

Adevărul Adevărul,
Crimele din Caracal au tinut romanii in fata televizoarelor: ce audienta a avut Romania TV, cel mai urmarit post

Duminica, 28 iulie, ziua in care criminalul din Caracal si-a recunoscut faptele, stirile pe subiect difuzate de posturile de televiziune au generat audiente peste media obisnuita, potrivit unei analize publicata de site-ul Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Ce au patit persoanele care au scris mesaj pe sediul MAI, in semn de protest fata de crimele din Caracal

Furie si revolta a simtit un intreg popor dupa cele intamplate in Caracal. Drept urmare, ingroziti de atitudinea unor politisti si de actiunile altora, oamenii au iesit din case si si-au spus oful in fata sediului MAI, duminica seara. in semn de protest fata de crimele din Caracal, trei persoane au scris un mesaj pe .

Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Revolta, furie, mahnire, dispret, toate sunt sentimente care incearca poporul roman dupa filmul groazei din Caracal, derulat sub ochii autoritatilor care au bajbait pana ce victimele au murit. Unul dintre cei care si-au prezentat indignarea in cazul crimelor a fost Rares Bogdan, pe Facebook. Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal Europarlamentarul PNL, Rares .

CNA atentioneaza televiziunile cu privire la crimele din Caracal: Au obligatia de a trata cu decenta subiectul

Consiliul National al Audiovizualului le reaminteste tuturor televiziunilor ca au obligatia de a pastra decenta in abordarea crimelor de la Caracal. De asemenea, le subliniaza si responsabilitatea si respectarea drepturilor omului. CNA, atentionare pentru televiziuni in privinta crimelor de la Caracal Consiliul National al Audiovizualului s-a semnalat in privinta dufuzarii diverselor probe si detalii despre .

Mesajul CNA catre televiziuni privind modul in care prezinta crimele din Caracal: Aveti obligatia sa tratati cu decenta si responsabilitate acest subiect

Dupa ce mai multi romani au criticat in mediul online modul in care posturile de stiri trateaza crimele din Caracal, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a emis un comunicat oficial in care reaminteste televiziunilor ca au obligatia de a trata cu decenta si responsabilitate tragedia.

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Crimele din Caracal, traficantii de carne vie si intarirea sistemului represiv

Prima reactie pe care am avut-o cand am inceput sa aflu detaliile cazului din Caracal a fost de compasiune si de indignare; compasiune pentru victime si indignare fata de faptele acelui monstru.

Crimele din Caracal. Seful STS si-a dat demisia: Nicio umbra de vinovatie

Generalului-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca a demisionat din functia de sef al Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), institutie implicata in tragedia din Caracal. Vasilca ocupa acest post dupa ce i-a locul lui Marcel Opris, care a condus STS timp de 12 ani.

Petitiile ciudate care circula pe Internet dupa crimele din Caracal: se cere pedeapsa cu moartea. De ce e imposibil sa se aplice

O petitie pentru reintroducerea pedepsei cu moartea circula pe retelele de socializare si a strans, duminica, peste 80. 0000 de semnaturi. O alta petitie distribuita pe Facebook cere decapitarea lui Gheorghe Dinca, suspectul care ar fi ucis doua fete din Caracal. Si aceasta a strans peste 14. 000 de semnaturi. Specialistii spun insa ca pedeapsa cu moartea nu poate fi implementata intr-un stat democrat, membru al Uniunii Europene.

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise .

Criminalul din Caracal ar putea sta dupa gratii doar cativa ani: de ce nu poate fi condamnat pe viata si ce rol au avut parlamentarii

Crimele socante pe care le-a comis Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, au ingrozit o tara intreaga. Dar, chiar si asa, barbatul, daca va fi condamnat, nu va sta foarte mult in spatele gratiilor. Si asta din cauza schimbarilor legislative care au facut legea mult mai blanda pentru persoanele in varsta. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )