Libnet.ro
UNICEF

17:01

CTP: Daca se confirma ca Andreea Esca e bolnava, poate va fi o lectie pentru cei din Piata Victoriei care nu cred in coronavirus

Adevărul Adevărul,
CTP: Daca se confirma ca Andreea Esca e bolnava, poate va fi o lectie pentru cei din Piata Victoriei care nu cred in coronavirus

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit in direct la Adriana Nedelea LA FIX despre dreptul presei la informare cand este vorba de situatii care ar putea pune in pericol sanatatea publica, in contextul epidemiei de coronavirus, dupa ce PRO TV, o televiziune care informeaza si care face apel la respectarea regulilor, a transmis o notificare prin care le interzice jurnalistilor sa scrie despre angajatii infectati cu COVID-19 ai postului. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat la Stirile PRO TV, dupa ce Andreea Esca a fost diagnosticata cu coronavirus. Cine a aparut pe post

Conform informatiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmata pozitiv cu COVID-19, iar in aceste momente ar fi deja internata in spital. Vedeta PRO TV ar fi venit in contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: Daca se confirma ca e bolnava, poate fi o lectie pentru .

Reactia lui CTP, dupa ce s-a aflat ca Andreea Esca are coronavirus. Tot raul spre bine

Pro TV a comunicat ca in cadrul trustului exista anumiti angajati detectati pozitiv cu noul coronavirus. La scurt timp, a aparut informatia conform careia chiar Andreea Esca face parte dintre acestia. in comunicatul oficial, cei de la indragita televiziune au interzis jurnalistilor sa scrie despre acest lucru. Este sau nu Andreea Esca infectata cu noul .

Reactia dezastruoasa a lui Mircea Badea, dupa ce a aflat ca Andreea Esca are coronavirus. Tuta sugea ciorapii!

Stirea zilei este, fara indoiala, despre Andreea Esca si posibila sa infectie cu noul COVID-19. Mircea Badea face parte dintre cei care au avut ceva de spus in legatura cu subiectul. Andreea Esca petrecea in urma cu cateva zile alaturi de alte zeci de vedete Imaginile cu Andreea Esca la petrecerea de lansare a unui .

Ce se intampla, dupa ce Andreea Esca a fost diagnosticata cu coronavirus. Politia s-a autosesizat

Politia: ancheta in cazul petrecerii unui hotel de pe Litoral la care au participat Andreea Esca, Delia si zeci de influenceri. Politia s-a autosesizat. Ancheta in cazul petrecerii de la Olimp la care a participat si Andreea Esca Zeci de vedete, influenceri si persoane din lumea televiziunii si a showbiz-ului romanesc au participat, in urma .

Andreea Esca, marturisire-bomba, cu cateva zile inainte de presupusa infectare cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, un interviu acordat de cunoscuta stirista Andreea Esca in timp ce se afla la mare pe litoralul romanesc, cu cateva zile inainte de a aparea zvonurile despre posibila sa infectare cu COVID-19.

Ancheta dupa petrecerea vedetelor la mare, la care se zvoneste ca Andreea Esca s-a infectat Covid-19

Politia din Constanta anunta ca s-a sesizat din oficiu dupa ce in spatiul public au aparut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc la mare, acum doua saptamani. Se zvoneste ca mai multi angajati ai trustului PRO TV, printre care si prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul dupa participarea la lansarea unui resort de lux din statiunea Olimp.

Andreea Esca, printre vedetele Pro TV infectate cu coronavirus FOTO

Andreea Esca se afla printre angajatii PRO TV care sunt infectati cu noul coronavirus, scrie cancan. ro. Potrivit sursei citate, vedeta postului ar fi luat virusul la o petrecere pe plaja organizata cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )