Libnet.ro
UNICEF

14:46

Dragos Patraru anunta ca Starea Natiei va pleca de la TVR, daca presiunile continua

Adevărul Adevărul,
Dragos Patraru anunta ca Starea Natiei va pleca de la TVR, daca presiunile continua

Dragos Patraru a anuntat marti seara, intr-o interventie noua legata de postul public de televiziune, ca el si echipa sa vor refuza sa mai produca emisiunea Starea Natiei la TVR, daca nu vor exista schimbari in abordarea conducerii. continuă pe Adevărul

Patraru anunta ca pleaca de la TVR daca presiunile continua si vorbeste despre o ancheta privind subordonarea politica a televiziunii nationale

Dragos Patraru a anuntat marti seara, intr-o interventie noua legata de postul public de televiziune, ca el si echipa sa vor refuza sa mai produca emisiunea Starea Natiei la TVR, daca nu vor exista schimbari in abordarea conducerii.

Dragos Patraru, aproape sa fie dat afara de la TVR. Atac dur, in direct, la adresa conducerii: Ceausescu ar fi invidios

Dragos Patraru este implicat din nou intr-un scandal cu postul de televiziune la care lucreaza. Dupa ce a plecat cu mare scandal de la Digi24, realizatorul are probleme si la TVR. De altfel, acesta s-a lansat.

Dragos Patraru isi anunta plecarea de la TVR si ameninta cu dezvaluiri: Subordonare politica, amestec brutal al conducerii in procesul editorial, cheltuieli fara discernamant

Razboiul dintre Dragos Patraru si conducerea TVR capata noi proportii. Realizatorul emisiunii Starea Natiei a anuntat marti ca el si echipa sa vor refuza sa mai produca emisiunea pentru postul public in co.

Dragos Patraru, amenintat ca va fi scos din grila de programe a TVR daca mai vorbeste prostii/ Ceausescu ar fi invidios

Dragos Patraru a spus, luni seara, la finalul emisiunii sale, Starea Natiei, difuzata de Televiziunea Romana, ca a fost instiintat in scris de conducerea superioara ca emisiunea va fi scoasa din program daca va mai vorbi prostii in cadrul acesteia, relateaza news. ro.

Dragos Patraru, din nou sub presiunile conducerii TVR: Vor scriptul dinainte. Am fost instiintati ca daca mai vorbim prostii vom fi scosi de pe post VIDEO

Realizatorul Starea natiei, Dragos Patraru, a afirmat in cadrul editiei de luni seara ca intampina inca o data probleme legate de continutul emisiunii sale, care deranjeaza conducerea TVR, comparand situatia cu cenzura comunista.

Patraru a anuntat ca va dezvalui nereguli din TVR: Nu vom mai produce emisiunea aici daca lucrurile nu se vor schimba

Dragos Patraru a anuntat ca va dezvalui nereguli din Televiziunea Romana, in urma desfasurarii unei anchete de presa care vizeaza subordonarea politica a TVR, amestecul brutal al conducerii in procesul editorial, precum si cheltuirea fara discernamant si cu rea vointa a banului public. Realizatorul TV a precizat ca el si echipa lui nu vor mai accepta sa produca emisiunea Starea Natiei la televiziunea publica dupa incheierea prezentului sezon, daca lucrurile nu se vor schimba, scrie news. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )