Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dupa noua ani de Realitatea TV, Denise Rifai se muta la o noua televiziune: Cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata

Adevărul Adevărul,
Dupa noua ani de Realitatea TV, Denise Rifai se muta la o noua televiziune: Cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata

Realizatoarea TV Denise Rifai va face parte, incepand din aceasta toamna, din echipa Kanal D, au anuntat reprezentantii postului. continuă pe Adevărul

Surpriza de proportii! Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat si ce emisiune va prezenta aceasta

Cunoscuta jurnalista Denise Rifai a facut aseara un anunt important pe o retea sociala. Dupa ce si-a dat demisia recent de la Realitatea Plus, aceasta va modera noua emisiune, la un alt post de televiziune.

Denise Rifai revine la TV. Cu ce post a semnat. E mare surpriza

Mutarea anului in televiziune! La doar cateva luni dupa ce a parasit Realitatea Plus, Denise Rifai revine pe micile ecrane, intregind echipa unui post TV de top. Se anunta cel mai spectaculos proiect media! Denise Rifai revine pe micul ecran Jurnalista a anuntat ca se va implica in cel mai spectaculos proiect media al anului, .

Dupa sase ani de razboi, Petre Geambasu si Calin s-au impacat. Trebuie sa uitam, trebuie sa iertam

Dupa sase ani de certuri, insulte si acuzatii, solistul Petre Geambasu 76 de ani) si fiul sau, Calin Geambasu 43 de ani), au ingropat securea razboiului, gasind calea spre impacare. Interpretul a dat.

SUA: Prima executie federala dupa 17 ani. Daniel Lee, care a omorat trei persoane, executat prin injectie letala

Daniel Lewis Lee, condamnat la moarte pentru uciderea a trei membri ai unei familii, a fost executat marti, dupa ce Curtea Suprema din SUA a dat unda verde primelor executii ale prizonierilor federali dupa 17 ani, relateaza AFP si Reuters.

Armie Hammer divorteaza dupa 13 ani de relatie

Inca un cuplu celebru s-a destramat in perioada carantinei. Armie Hammer si sotia sa, Elizabeth Chambers, si-au anuntat public decizia de a divorta dupa o poveste de dragoste ce a durat 13 ani! .

Denise Rifai revine pe micile ecrane. Emisiune surpriza din aceasta toamna, la Kanal D

DeniseRifai revine pe micile ecrane cu o noua emisiune, la trei luni de la plecare din trustul Realitatea. Jurnalista va prezenta o emisiune pe Kanal D din aceasta toamna, potrivit anuntului facut chiar pe.

ASF S-A RAZGANDIT SI CERE NUMARAREA VOTURILOR ABTINERE LA SIF TRANSILVANIA Dupa noua conducere, Carapiti nu mai e in CS, dupa ASF e

Desi Autoritatea a sfatuit initial tabara Fratila sa ignore voturile abtinere pentru AGOA din 28 aprilie, ASF spune acum ca pornirea actiunii in raspundere impotriva lui Carapiti nu a intrunit numarul de voturi necesare * Noua conducere trateaza ASF cu indiferenta, ASF ameninta ca va dispune masuri pentru respectarea prevederilor legale Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) considera ca propunerea din AGA din 28 aprilie de la SIF Transilvania SIF3) privind aprobarea actiunii in raspundere impotriva lui Dumitru Carapiti nu a intrunit numarul de voturi necesare, astfel ca acesta nu a fost demis din functia de membru al Consiliului de Supraveghere, se arata intr-o adresa a reglementatorului din data de 1 iulie intrata in posesia Ziarului BURSA.

Cadiz a revenit in La Liga dupa 14 ani

Echipa Cadiz si-a asigurat revenirea in prima liga spaniola dupa o pauza de 14 ani, cu doua etape inaintea finalului diviziei secunde.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )