Libnet.ro
UNICEF

19:00

O jurnalista de origine romana, criticata de telespectatorii unui post din Belgia pentru ca este prea insarcinata: Cum poate sa apara asa? Suntem socati!

Adevărul Adevărul,
O jurnalista de origine romana, criticata de telespectatorii unui post din Belgia pentru ca este prea insarcinata: Cum poate sa apara asa? Suntem socati!

Daniela Prepeliuc, jurnalista de origine romana care prezinta rubrica Meteo la un post de televiziune din Belgia, a fost aspru criticata de telespectatori pe motiv ca e. prea insarcinata si nu-si alege hainele corespunzator. continuă pe Adevărul

Adolescenta lovita si dezbracata de vanzatoarele unui magazin din Alexandria Ea incercase sa fure blugi

Vanzatoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit si umilit o fata de 14 ani, dupa ce au prins-o ca incerca sa fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenata pe fata cu un marker, a fost dezbracata in lenjerie intima si data afara din magazin, scrie Liber in Teleorman.

Mandat european de arestare pe numele unui politist din Targu-Jiu, intr-un dosar de furt in Germania

Un agent din cadrul Politiei Targu-Jiu, judetul Gorj, a fost ridicat de politistii de la Investigatii Criminale si prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce in cazul sau a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, transmite Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )