Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se lanseaza prima televiziune 4K din Romania. Cand incepe emisia

Adevărul Adevărul,
Se lanseaza prima televiziune 4K din Romania. Cand incepe emisia

Sambata, Digi 4K, prima televiziune din Romania care emite Ultra HD, va intra in etapa de teste. Pentru inceput, abonatii Digi TV se vor putea bucura, la calitate 4K, de meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport si documentare. continuă pe Adevărul

Digi 4K cand se lanseaza si de ce i-ar pasa cuiva de noua televiziune din Romania

In cazul in care esti mare fan al rezolutiei 4K si voiai neaparat sa beneficiezi de aceasta optiune si atunci cand te uiti la televizor, cei de la Digi ti-au indeplinit.

Prima televiziune 4K din Romnia va ncepe sa emita smbata, 24 noiembrie. Ce abonati pot receptiona noul continut TV

Prima televiziune 4K din Romania va incepe sa emita sambata, 24 noiembrie, unele meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport si documentare la calitate 4K, a anuntat vineri RCSRDS. Pentru moment, Digi 4K, prima televiziune din tara care emite Ultra HD, va fi disponibila pentru abonatii Digi TV cablu digital), din marile orase si, treptat, difuzarea se va extinde la toata reteaua de abonati la servicii de televiziune digitala. Pentru a viziona corect si la calitatea 4K programele televiziunii, abonatii trebuie sa detina un televizor cu rezolutie Ultra HD.

Oficial german: Atacurile la adresa minoritatii germane din Romania, la un nivel ce nu poate fi acceptat. Scopul acestor devieri, o campanie electorala in stilul cel mai murdar pentru prezidentiale

Dr. Bernd Fabritius, imputernicitul Guvernului Federal al Germaniei pentru Imigrare si Minoritati, a declarat ca atacurile la adresa minoritatii germane din Romania au ajuns la un nivel care nu poate fi.

Piata auto din Romania in primele 10 luni - favorabila unui al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a depasit 153. 000 unitati in primele zece luni, in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat in primele 10 luni din ultimii 10 ani. In.

Interviu cu deputatul liberal Robert Sighiartau: PSD-ul lui Dragnea este principalul pericol la adresa parcursului occidental al Romaniei! / Care este mesajul PNL pentru asociatii din Romania la proiectul formatiunii europene a domnului Macron

Una dintre cele mai tinere figuri politice din Romania, secretar general al PNL la doar 29 ani, vorbeste deschis despre pozitionarea Romaniei in spectrul politicii europene. Robert Sighiartau este de parere ca pa.

Cand incepe perioada colindelor si ce cantare bisericeasca anunta acest moment important

Perioada colindelor este una dintre cele mai frumoase traditii respectate si pastrate de credinciosi. Colindatorii duc din casa in casa vestea nasterii lui Iisus in ieslea din Betleem.

Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr.

O creatura rara s-a nascut la Gradina Zoologica din Resita. Cand l-au vazut, angajatii au sarit in sus de bucurie. Sunt foarte putine exemplare in toata lumea FOTO

Un magarus alb s-a nascut la Gradina Zoologica Prof. Ioan Crisan din Resita si este perfect sanatos, a anuntat directorul institutiei, Gabriel Stanuca. Spre bucuria noastra, in gradina.

Harta partiilor de schi din Romania. Evita statiunile aglomerate si alege cele mai apropiate domenii schiabile de orasul tau

Un proiect de lege care ar putea contribui enorm la revitalizarea turismului, in general, dar si a turismului montan, in particular, este blocat in Parlament de aproape 10 luni, dupa ce a trecut de Senat. In Romania, statiunile de munte sunt.

Scandalos! Un spital de urgenta din Romania nu mai are bani pentru medicamente, dupa ce salariile au ajuns 80% din buget

Spitalul Judetean de Urgenta din Braila are medicamente, in momentul de fata, doar pentru partea de urgenta, iar unitatea spitaliceasca nu mai are bani suficienti pentru achizitionarea de medicamente dupa re.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )