Libnet.ro
UNICEF

07:00

Se lanseaza prima televiziune de joburi din Romania. Cine detine JOB TV si ce programe va transmite

Adevărul Adevărul,
Se lanseaza prima televiziune de joburi din Romania. Cine detine JOB TV si ce programe va transmite

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a acordat licenta unui post de televiziune tematic dedicat locurilor de munca, care se va numi JOB TV. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Prima imagine cu prima Mazda electrica din istorie. Cum se va numi modelul?

Prima Mazda electrica din istorie a ajuns pe internet, desi trebuia sa fie dezvaluita abia maine, la Salonul Auto de la Tokyo. Si numele modelului a fost deconspirat. Imaginea a aparut pe coperta revistei.

Cum sunt inselati consumatorii din Romania. Ce primesti, de fapt, cand iti comanzi ceva de baut: Luati atitudine!

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor InfoCons a emis un comunicat in care indeamna consumatorii din Romania sa ia atitudine si sa sesizeze autoritatile, in urma neregulilor descoperite la lanturile de fast food. Dupa neregulile constatate cu privire la cantitatea de gheata pusa in pahar, inspectorii au descoperit probleme si in ceea ce priveste comercializarea pestelui proaspat .

Mesajul alarmant al unui producator de mezeluri din Romania: Nu mai gasim carne de porc transata pentru productie!

Niciun producator de mezeluri din Romania nu gaseste de cumparat din Europa carne transata pentru productie, in conditiile in care in Romania nu exista niciun furnizor de carne transata, iar pretul.

Comisia Europeana: Institutiile-cheie din Romania sa faca impreuna dovada unui angajament ferm fata de independenta sistemului judiciar si lupta impotriva coruptiei

Institutiile-cheie din Romania trebuie sa faca impreuna dovada unui angajament ferm fata de independenta sistemului judiciar si lupta impotriva coruptiei si sa asigure eficacitatea garantiilor nationale si a sistemului de control si echilibru, transmite Comisia Europeana, in comunicatul de presa in care anunta oficial adoptarea ultimului raport MCV. Comisia Europeana catre Romania: Ati facut pasi inapoi, evolutiile din primele luni ale anului sunt sursa de mare ingrijorare.

Noul transplant de inima din Romania iti reda increderea in medicii de la noi

Majoritatea persoanelor importante din Romania opteaza pentru interventii chirurgicale efectuate in afara tarii, dar cel putin cand vine vorba de transplanturi de cord, se pare ca avem o echipa foarte capabila. Pe parcursul zilei de ieri, a avut loc in Romania cel de-al saselea transplat de cord. Acesta a fost realizat la Targu Mures, iar .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

Answear va deschide primele magazine fizice din Romania incepand cu 2020

Answear va deschide primele magazine fizice din Romania in 2020, tinta fiind centrele comerciale, a declarat Raluca Radu, Country Manager Answear. ro, in cadrul conferintei Retail Arena organizata de wall-street. ro.

Companiile de asigurari din Romania platesc despagubiri de 3 milioane de euro pe zi

Asiguratorii din Romania platesc, zilnic, despagubiri in valoare de milioane de euro, pe o piata a a.

Primul hotel Courtyard by Marriott din Romania

Primul hotel Marriott sub brandul Courtyard din Romania fost deschis de Apex Alliance Hotel Manageme.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )