Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mirela Vaida, preferata publicului in prima semifinala Eurovision Romania 2019, a dezvaluit greseala facuta pe scena. Ce a deranjat-o pe vedeta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mirela Vaida, preferata publicului in prima semifinala Eurovision Romania 2019, a dezvaluit greseala facuta pe scena. Ce a deranjat-o pe vedeta VIDEO

Cantareata si vedeta de televiziune Mirela Vaida 36 de ani) a vorbit despre participarea la Selectia Nationala Eurovision Romania 2019, unde va evolua in finala dupa ce a cucerit voturile publicului. continuă pe Adevărul

Cum a votat publicul in prima semifinala Eurovision Romania 2019: topul favoritilor VIDEO

Primii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa prima semifinala a Selectiei Nationale, care a avut loc duminica seara, la Iasi. Dintre acestia, doar unul a fost decis prin votul publicului.

EUROVISION 2019. Mirela Vaida, in Finala Nationala a Eurovision

Doua iesence, Dya si prezentatoarea de emisiuni Mirela Vaida, sunt printre cei sase concurenti care vor merge in Finala Nationala a Eurovision, in urma participarii la prima Semifinala Nation.

Mirela Vaida, pe scena Eurovision! Desi este GRAVIDA in opt luni, artista a urcat pe SCENA (VIDEO)

Mirela Vaida a participat la prima semifinala a concursului Eurovision Romania, organizata la Iasi. insarcinata in opt luni, vedeta le-a dat emotii fanilor sai cand a interpretat piesa. Dar, artista s-a.

EUROVISION 2019. Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR. Sansa uriasa pentru 11 concurenti

Semifinala Eurovision 2019 Romania ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVRUn numar de 11 interpreti, cu tot atatea momente muzicale, vor participa la Iasi, duminica seara, la prima semifinala a.

Eurovision Romania: ce piese s-au calificat din prima semifinala

Aseara a avut loc prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision. Juriul a calificat cinci piese, iar publicul, prin televot, a trimis inca una in marea finala.

Cine sunt primii sase finalisti Eurovision Romania 2019 VIDEO

Duminica seara, pe TVR 1, a avut loc prima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2019, la Iasi, unde au fost alesi primii cinci concurenti care ajung in finala ce va avea loc pe 17 februarie, la Bucuresti.

Mirela Vaida vorbeste deschis despre partidele de amor cu sotul! Cat de des face dragoste vedeta!

Mirela Vaida vorbeste deschis despre partidele de amor cu sotul! Cat de des face dragoste vedeta! Cititi mai multe pe spynews. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )