Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi plecari de la Digi24. Oana Despa si alte trei jurnaliste parasesc postul TV

Adevărul Adevărul,
Noi plecari de la Digi24. Oana Despa si alte trei jurnaliste parasesc postul TV

Producatorul Jurnalului economic, Simona Popa, si jurnalistul economic, Simona Simionescu continua sirul plecarilor din barca Digi 24. Anterior, Oana Despa, sefa sectiei de investigatii si-a anuntat demisia de la postul de televiziune printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Odata cu ea pleaca si Anamaria Nedelcoff, jurnalista din echipa Romania furata. continuă pe Adevărul

inca o plecare de la Digi 24: Oana Despa, sefa sectiei de investigatii, a ales sa paraseasca televiziunea

Sirul jurnalistilor care parasesc barca Digi 24 se mareste. Oana Despa, sefa sectiei de investigatii si-a anuntat demisia de la postul de televiziune printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Odata cu ea pleaca si Anamaria Nedelcoff.

Ziarista Oana Despa pleaca de la Digi 24

Ziarista Oana Despa a anuntat vineri, pe contul ei de Facebook, ca pleaca de la Digi 24, unde conducea echipa de investigatii care realiza emisiunea Romania furata, recent scoasa din grila.

Continua seria demisiilor cu scandal de la Digi24: Sefii mei PATEAZA cuvantul de JURNALIST (FOTO)

Seria demisiilor cu scandal de la Digi24 continua! Oana Despa, sefa Sectiei de Investigatii de la postul de stiri si-a anuntat vineri demisia, pe pagina ei de Facebook. Despa a atacat, intr-un mesaj foarte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )