Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noi sanctiuni de la CNA in cazul Sorina. Cinci posturi TV au fost amendate

Adevărul Adevărul,
Noi sanctiuni de la CNA in cazul Sorina. Cinci posturi TV au fost amendate

Cinci posturi de televiziune au fost sanctionate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru modul in care au reflectat cazul Sorina, fetita in varsta de 8 ani din Baia de Arama adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA. continuă pe Adevărul

Cazul Sorina. CNA amendeaza Antena 3, Romania TV, B1 TV, Realitatea TV si Kanal D cu cate 5.000 de lei

Cinci posturi TV au fost sanctionate de Consiliul National al Audiovizualului CNA), in sedinta publica de joi, pentru modul in care au reflectat cazul Sorina, anunta Paginademedia. ro. Este vorba despre Antena 3, B1 TV, Realitatea TV, Romania TV si Kanal D, iar sanctiunile,au fost date pentru emisiuni de stiri si dezbateri difuzate in lunile iunie si iulie 2019, referitoare la acest caz.

Cazul Sorina, subiect de amenzi generoase de la CNA: cat au de dat Antena 3, Romania TV si B1

Inainte de cazul Caracal, toate posturile TV din Romania au vuit in legatura cu destinul Sorinei, o fetita adoptata de o famile de romani stabiliti in Statele Unite ale Americii. Totul s-a transformat atunci intr-o telenovela, iar oficialii CNA au considerat ca ar fi bine sa stabileasca niste amenzi pentru modul in care a fost .

Cazul Sorina. Decizie definitiva a Tribunalului Olt cu privire la plecarea din Romania alaturi de familia adoptiva

Tribunalul Olt a respins apelul facut de procurorul general in cazul Sorinei, cu privire la interzicerea parasirii teritoriului Romaniei. Fetita din Baia de Arama, judetul Mehedinti, se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de familia adoptiva. Decizia judecatorilor este definitiva. Tribunalul Olt a dat o decizie definitiva in cazul plecarii Sorinei din Romania Respinge .

Cazul Sorina, la final. Tribunalul Olt a respins definitiv apelul procurorului general

Tribunalul Olt a respins marti, printr-o solutie definitiva, apelul facut de procurorul general in cauza privind interzicerea parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul Mehedinti adoptata de sotii Sacarin.

SUA anunta noi sanctiuni impotriva gruparilor teroriste

Statele Unite au anuntat marti sanctiuni impotriva unei game largi de teroristi si sustinatori ai acestora, intre care se afla organizatia palestiniana Hamas, Garda Revolutionara Islamica din Iran, organizatia Statul Islamic si alte grupari, in ajunul celei de-a 18-a aniversari a atacurilor din 11 septembrie 2001, transmite Reuters.

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )