Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania TV ramane fara unul dintre cei mai vechi prezentatori ai postului

Adevărul Adevărul,
Romania TV ramane fara unul dintre cei mai vechi prezentatori ai postului

Bogdan Alecsandru 33 de ani), care a lucrat la Romania TV inca de la debutul statiei, pleaca la un alt post de televiziune. continuă pe Adevărul

Retragere BOMBA de la DNA: Unul dintre cei mai importanti procurori se pensioneaza

Unul dintre cei mai importanti procurori DNa se retrage. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de eliberare din functie prin pensionare depusa de Camelus Paduraru. Paduraru a.

Romania va ramane fara asistati social: Iohannis a semnat decretul

Dupa o serie de decizii care i-au adus foarte multe critici presedintelui, Klaus Iohannis a semnat un decret care s-ar putea sa solutioneze problema asistatilor sociali din Romania. Fara sa ofere un somaj foarte generos celor care nu lucreaza, Romania a devenit raiul pe pamant al asistatilor sociali. Numarul celor care refuza pur si simplu [].

Jurnalul necenzurat al balerinului Vaslav Nijinski, tradus pentru prima oara in Romania

Vaslav Fomici Nijinski18901950), unul dintre cei importanti artisti din secolul XX, a fost vedeta a Baletelor ruse 19081913 si 19161917) si unul dintre cei mai mari dansatori ai epocii sale. in traducerea Ralucai Radulescu, la Editura Nemira, in colectia Yorick, a aparut, pentru prima data in limba romana, Jurnalul necenzurat al marelui balerin.

Cum a ajuns un batran paralizat care traieste din ajutorul social pe lista celor mai mari datornici la Fisc din Romania. Are de achitat peste 2,5 milioane de euro

Un gorjean imobilizat la pat de peste doi ani, care traieste doar din ajutorul de social, figureaza in evidentele ANAF drept unul dintre cei mai mari datornici din Romania, cu suma de aproximativ 12 milioane de lei, echivalentul a peste 2,5 milioane de euro.

Cand pot face sotii sex fara sa incalce regulile bisericesti. Iata zilele ingaduite pentru impreunare trupeasca

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei avea cateva recomandari pentru soti atunci cand venea vorba despre un program de convietuire. Astfel, din vorbele parintelui putem afla cand oamenii casatoriti pot face sex fara sa incalce regulile bisericesti.

Avertisment CRUNT despre riscul unui Brexit fara acord cu UE: Ar fi HAOS

Ministrul de externe britanic Jeremy Hunt a declarat luni ca exista riscul ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana fara a exista un acord cu Bruxelles-ul. Hunt a spus ca Germania este unul dintre cei.

Unul dintre ucigasii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai repede si a dat petrecere. Petre Cozma: Cred ca el l-a omorat pe Marian

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnati pentru uciderea handbalistului roman Marian Cozma, a fost eliberat dupa doar cinci ani de inchisoare.

Toader, despre cei patru candidati la sefia DNA: Nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa selectam pe unul dintre ei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu este obligatoriu sa desemneze pe unul dintre cei patru procurori inscrisi la selectia pentru sefia DNA, procedura putand fi reluata. Mai este o.

Tudorel Toader, declaratii EXPLOZIVE dupa inchiderea listei de candidaturi la sefia DNA: Nu inseamna ca daca sunt 4 vom selecta unul dintre ei

Patru procurori si-au depus candidatura pentru functia de procuror-sef al DNA. termenul limita a expirat luni, la ora 16. 00, iar acum urmeaza analiza dosarelor si interviurile care vor fi sustinute de cei patru i.

Spotify a lansat oficial o noua functie pentru utilizatorii din Romania

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzica din lume, a anuntat o noua functie pentru utilizatorii sai din Romania, care va livra acestora muzica pe gustul lor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )