Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Adevărul Adevărul,
Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11. 00, anunta postul public de televiziune. continuă pe Adevărul

BIOGRAFIE Cristian Topescu, vocea care a nsotit mii de transmisiuni sportive

Cristian Topescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci de televiziune si radio, a dedicat peste patru decenii sportului romanesc, cu mii de transmisiuni directe, noteaza news. ro. Interzis de comunisti la finalul anilor 1980, el a comentat cele doua victorii mondiale ale nationalei masculine de handbal, noaptea magica din 1976 a Nadiei Comaneci de la Montreal si momentul in care trei romance au urcat pe podium la Sydney.

Cristian Topescu si vocea de Zeccceeeee s-au stins. Moartea comentatorului sportiv care facea victorie din orice nfrngere. n comunismul rece

Cristian Topescu era comentator sportiv. Avea un dar rar: vocea. Da, vocea lui te ungea pe suflet. De ce era nevoie de asa ceva? Pentru ca era comunism si urat in viata noastra. Pentru ca sportul romanesc a fost plin de infrangeri.

Unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu

Cristian Topescua murit la Spitalul Elias din Bucuresti, la varsta de 81 de ani, in urma unor complicatii provocate de diabetul cronic. Trupul neinsufletit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus.

Cristian Topescu a murit. Dragnea: S-a stins vocea care a spus povestea celor mai frumoase momente din sportul romanesc

Cristian Topescu a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, dupa anuntul decesului fostului comentator sportiv Cristian Topescu, ca s-a stins vocea care a spus povestea celor.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

Cristian Topescu, elogiat de ministrul Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a scris pe pagina sa de Facebook ca lumea sportului a ramas fara cea mai emblematica voce a sa, marti, dupa decesul lui Cristian Topescu. Astazi.

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )