Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani scoate TVR din buzunar pentru Eurovision 2020 si unde merg cele mai mari sume

Adevărul Adevărul,
Cati bani scoate TVR din buzunar pentru Eurovision 2020 si unde merg cele mai mari sume

Televiziunea Romana a alocat aproape jumatate de milion de euro pentru Eurovision, cea mai mare suma fiind investita in Selectia Nationala, potrivit unor documente publicate de Libertatea. continuă pe Adevărul

INCENDIAR! Cum arata menajera care iti face curat in lenjerie intima! Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un SERVICIU COMPLET (FOTO)

O femeie de afaceri din marea britanie, Nikki Belton, in varsta de 33 de ani, este dispusa sa presteze servicii de curatenie pentru 95 de lire sterline in lenjerie intima sau complet nud. Femeia.

Cati bani face YouTube din reclame: suma a explodat in ultimii ani

In teorie, poti plati ca sa scapi de reclamele de pe YouTube. in practica insa, prea putini utilizatori fac asta, iar Google face o gramada de bani. Pentru prima data, in conferinta de.

Cati bani au primit Shakira si Jennifer Lopez pentru show-ul de la Super Bowl

Super momentul artistic oferit de Shakira si Jennifer Lopez in finala Super Bowl 2020 este inca pe buzele tuturor, insa multi se intreaba. cat au castigat cele doua artiste pentru acest show? .

HALUCINANT! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul RUSINOS de pe frunte! Fanii au RAS CU LACRIMI

Nicolae Guta si-a surprins fanii dupa ce si-a facut un tatuaj rusinos pe frunte. Dorind sa fie in centrul atentiei, manelistul a vrut sa isi puna propriul nume pe frunte, insa si-a scris Niculae i.

Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei. Cati bani ia presedintele Senatului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului, si-a anuntat luni, in plen, demisia din functie, dupa ce judecatorii CCR Curtea Constitutionala a Romaniei) au decis ca numirea sa in functie este neconstitutionala. in plus, sedinta a fost suspendata pentru ca noul Birou Permanent sa se reuneasca. Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei Teodor .

Cati bani primesc concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu, Raluca Tanase si Maria Ilioiu, negocieri la sange

Sezonul cu numarul sase al Bravo, ai stil! Celebrities a dubutat deja pe Kanald D. Iar in aceasta editie, nu au aparut doar fete noi, ci si unele cu care ne-am obisnuit sa le vedem pe micile ecrane. Mai ramane sa vedem ce sume incaseaza acestea. Onorariile de la Bravo, ai stil Celebrities , sezonul .

Cati bani incaseaza lunar o casiera de la Banca Transilvania

Banca Transilvania BT) este una dintre cele mai mari trei banci din Romania. Banca fost infiintata in anul1993, laCluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital romanesc si 21% strain. in 2014, Banca Transilvania implineste 20 de ani din momentul in care a devenit operationala, odata cu deschiderea sucursalei din Cluj.

Alianta USR-PLUS profita de scandalul brutarilor singalezi din Ditrau pentru a anunta ca la alegerile locale pe listele sale vor fi si doi medici de origine iordaniana, respectiv palestiniana

USR-PLUS profita de scandalul angajatilor singalezi de la fabrica de paine din Ditrau pentru a anunta ca pe listele sale de la alegerile locale se vor regasi un medic chirurg de origine iordaniana si un stomatolog de origine palestiniana.

TVR lanseaza emisiunea Destinatia Eurovision: cand va fi difuzata

Reprezentantii Televiziunii Romane au anuntat ca va fi lansata emisiunea Destinatia Eurovision, care prezinta modul de lucru din cadrul taberei de creatie Eurovision Romania.

Televiziunea Romana colaboreaza cu casa de discuri Global Records pentru Eurovision 2020

Televiziunea Romana a anuntat ca, pentru editia de anul acesta a concursului Eurovision, colaboreaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )