Libnet.ro
UNICEF

05:15

Eurovision 2019: Ucraina s-a retras din competitie. Care este motivul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2019: Ucraina s-a retras din competitie. Care este motivul VIDEO

Ucraina s-a retras din competitia Eurovision de anul acesta, la scurt timp dupa ce televiziunea publica i-a retras cantaretei Maruv 29 de ani) dreptul de reprezentare, din motive politice. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie la Eurovision 2019. S-a retras dupa victoria din finala

Desi Maruv 29 de ani) a castigat Selectia Nationala Eurovision 2019 pentru Ucraina, ea nu va reprezenta tara la Tel Aviv, fiind descalificata pe motive politice, dupa ce a refuzat sa semneze.

SOC in lumea muzicii: S-a RETRAS de la Eurovision

Ucraina nu va participa in acest an la Eurovision. Tara s-a retras din competitie dupa ce niciun artist dintre cei care au primit oferte nu a acceptat sa participe la concursul care va avea loc la Tel Aviv,.

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si cei doi copii, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata

Criminalul din Brasov, care si-a ucis familia in martie anul trecut, pe sotia si pe cei doi copii ai sai, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata data de Tribunalul pentru Minori si Familie.

A sunat la numarul doctorului din Arad care l-a operat si i-a cerut o noua programare. Medicul a pus o conditie, dar nu i s-a parut nimic suspect atunci. Dupa cateva zile, a inteles ce i se intamplase

A sunat la numarul doctorului din Arad care l-a operat si i-a cerut o noua programare. Medicul a pus o conditie, dar nu i s-a parut nimic suspect atunci. Dupa cateva zile, a inteles ce i se intamplase.

Oscar 2019. Rami Malek, protagonistul din Bohemian Rhapsody, a cazut de pe scena dupa ce si-a ridicat trofeul

Rami Malek, protagonistul filmului Bohemian Rhapsody, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a cazut de pe scena dupa incheierea ceremoniei. Actorul de 37 de ani si-a pierdut echilibrul.

UPDATE Kovesi, dupa victoria din Comisia LIBE: Acest vot este pentru toti cetatenii din Romnia care au sustinut statul de drept / Sunt alaturi de colegii mei magistrati care se lupta cu ndrjire mpotriva subordonarii justitiei de catre politic

Intoarsa la Bucuresti dupa votul pozitiv din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi a declarat ca votul a fost pentru toti cetatenii din Romania care au sustinut lupta anticoruptie si statul de drept. Comentand protestul magistratilor, fosta sefa a DNA a spus ca este alaturi de colegii sai care se lupta cu indarjire impotriva subordonarii justitiei de catre politic.

Ce a aparut la usa Valentinei, fata din Buzau care a ars in incendiu. Toti tinerii au hotarat sa faca asta - VIDEO

Buzoienii sunt profund impresionati de drama Valentinei, tanara care ar fi fost incendiata cu benzina de fostul iubit Cosmin Dan, un tanar rebel de doar 21 de ani. Tinerii au simtit nevoia sa-i aduca.

DIETA. Schimbarea din alimentatie care te scapa de 20 de kilograme

Vrei sa scapi de niste calorii fara prea mare bataie de cap? Ce zici de o schimbare a dietei care sa te ajute sa scazi aportul de calorii si care nu necesita sa-ti pierzi timpul la sala. Vorbim.

Scandal la Eurovision: castigatoarea din Ucraina nu-si va reprezenta tara dupa ce a refuzat clauzele impuse de televiziune: Nu vreau sa promovez politicieni

Desi Maruv 29 de ani) a castigat Selectia Nationala Eurovision 2019 pentru Ucraina, ea nu va reprezenta tara la Tel Aviv, fiind descalificata pe motive politice, dupa ce a refuzat sa semneze o intelegere prin care se angaja sa renunte la concertele programate in Rusia. Mai mult, se poarta discutii ca Ucraina sa se retraga din competitia de anul acesta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )