Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pro TV, infectat cu noul coronavirus. Postul intensifica masurile anti-Covid-19 dupa ce mai multi angajati au fost diagnosticati pozitiv cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Pro TV, infectat cu noul coronavirus. Postul intensifica masurile anti-Covid-19 dupa ce mai multi angajati au fost diagnosticati pozitiv cu SARS-CoV-2

Angajati ai Pro TV au fost diagnosticati, in cursul saptamanii, cu Covid-19, anunta televiziunea intr-un comunicat. continuă pe Adevărul

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

Federatia Romana de Fotbal: 4 arbitri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Federatia Romana de Fotbal a confirmat inca un arbitru testat pozitiv cu noul coronavirus, al patrulea in ultima saptamana. FRF a refuzat sa dezvaluie numele celor 4 oficiali de joc care s-au infectat cu.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

Masurile impuse de autoritati ar putea fi date peste cap. OMS confirma ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut, marti, ca exista dovezi clare care atesta ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer. Decizia vine dupa ce mai multi specialisti au solicitat OMS sa modifice recomandarile si comunicarile despre modul de raspandire al Covid-19 in comunitati.

Seful IPJ Olt, test pozitiv pentru noul coronavirus. Alti politisti din IPJ asteapta rezultatele

Seful IPJ Olt, comisarul-sef de politie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un politist de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice a fost de asemenea confirmat.

OMS: Ar putea fi posibil ca noul coronavirus sa se transmita si pe calea aerului, mai ales in spatii aglomerate si prea putin aerisite

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, joi, ca noul coronavirus s-ar putea transmite si prin aer in spatii inchise, dupa ce peste 200 de oameni de stiinta au cerut entitatii sa lamureasca.

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, testata pozitiv pentru noul coronavirus. COVID-19 continua sa se raspandeasca la cele mai inalte niveluri de putere din America de Sud

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, a anuntat joi ca a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, scotand in lumina felul in care COVID-19 se raspandeste la toate nivelurile de putere din America de Sud,.

Studiu. Un soi de canabis poate preveni infectarea cu noul coronavirus

O echipa de oameni de stiinta din Canada afirma ca un soi de canabis are proprietati care pot preveni infectarea cu noul coronavirus.

Cum se simte tatal fostului premier Mihai Tudose, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Tatal fostului premier Mihai Tudose a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta si-a facut testul pentru COVID-19 si rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Braila su.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )