Libnet.ro
UNICEF

15:15

TVR, cheltuieli de 1,3 milioane de euro pentru servicii juridice externe, contrar unei OUG a Guvernului. Cum se apara postul public

Adevărul Adevărul,
TVR, cheltuieli de 1,3 milioane de euro pentru servicii juridice externe, contrar unei OUG a Guvernului. Cum se apara postul public

Televiziunea Publica a cheltuit aproape 1,3 milioane de euro pe servicii externe de consultanta jurdica in decurs de opt ani, in conditiile in care institutia avea deja un departament jurdic intern. continuă pe Adevărul

Fond de investitii de 190 milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari de la un fond de investitii de 190 de milioane de euro.

120 milioane Euro pentru startup-uri europene, de la un investitor in Delivery Hero

Startup-urile europene vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii de 120 de miliaoane de euro, lansat, luni, de firma germana de venture capital Target Global, unul dintre investitorii in compania de livrari Delivery Hero, prezenta in Romania prin Foodpanda.

Muntenia Expres: Drumul Expres de la Buzau la Braila. Contract semnat de 3,5 milioane de euro pentru Studiul de Fezabilitate si Proiect Tehnic

Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres de la Buzau la Braila a fost semnat pentru circa 16,6 milioane de lei cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S. A, anunta Compania de Drumuri. Noua sosea de mare viteza este denumita Muntenia Expres in Master Planul de Transport, ar urma sa aiba circa 98 de km lungime si are un cost estimat la circa 384 de milioane de euro.

Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat o licitatie de 1,31 miliarde lei 272,3 milioane euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va aloca milioane de euro pentru un program destinat copiilor cu parinti in strainatate

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va aloca 30 de milioane de euro pentru un program ce isi propune sa sara in ajutorul copiilor care au parintii plecati in strainatate.

Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, sambata seara, ca sanctuarul pentru ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, se apropie de capacitatea maxima, iar autoritatile vo depune fisa unui proiect de 10 milioane de euro, fonduri europene, care prevede constructia unui nou sanctuar pentru ursi in judet.

Ministrul Fondurilor Europene anunta un program pilot de 30 milioane euro din fonduri europene pentru copiii cu parinti plecati in strainatate

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, alaturi de viceprim-ministrul Raluca Turcan, au lansat marti la Palatul Victoria apelul de proiecte Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate, bugetul apelului fiind de 30 milioane euro.

Comisia Europeana a aprobat suma de 251 de milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), aflat in proprietatea statului, care se confrunta in prezent cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primii un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

IN URMA APROBARII COMISIEI EUROPENE Tarom va primi un ajutor de salvare de peste 36 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romaniei de a acorda un imprumut temporar in valoare de aproximativ 36,7 milioane euro aproximativ 176 de milioane lei) companiei aeriene de stat Tarom.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )