Libnet.ro
UNICEF

20:30

TVR, invinuit ca n-a reflectat caderea Guvernului Dancila: Sub Doina Gradea, postul public a ajuns un organ de propaganda al PSD-ului

Adevărul Adevărul,
TVR, invinuit ca n-a reflectat caderea Guvernului Dancila: Sub Doina Gradea, postul public a ajuns un organ de propaganda al PSD-ului

Liberalul Liviu Bratescu, membru in Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane CA), a acuzat TVR ca si-a ratat misiunea publica pentru ca nu a difuzat dezbaterea din Parlament din timpul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila, de joi, 10 octombrie si ca, sub conducerea Doinei Gradea, televiziunea publica a devenit un organ de propaganda al PSD-ului. continuă pe Adevărul

Ce scrie presa internationala despre caderea Guvernului Dancila

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura nu a ramas fara ecou in presa internationala. Marile trusturi de presa relateaza despre cum social democratii au pierdut puterea, observand ca exista riscul unui guvern de tranzitie pana la alegerile.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Lia Savonea continua lupta pentru Sectia Speciala chiar si dupa caderea Guvernului Dancila

Lia Savonea, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a convocat pentru marti o noua sedinta a plenului in care sa o numeasca pe Adina Florea la conducerea Sectiei Speciale. Comentatorii politici sustin insa ca, odata cu caderea Guvernului Dancila, numirea unui nou sef la SIIJ ar trebui sa astepte.

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene, condusa deUrsula von der Leyen, reprezentand o problemain plus dupa respingerea.

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Ce scrie presa germana despre caderea guvernului Dancila

La scurt timp dupa caderea guvernului Romaniei, presa germana consemneaza evenimentul politic al tarii membre UE. Printr-o motiune de cenzura, opozitia din Romania a rasturnat guvernul. Acuzatiile la adresa premierului Dancila au fost incompetenta, lipsa de investitii si utilizarea slaba a fondurilor disponibile de la UE, scrie Spiegel online. Publicatia germana mentioneaza faptul ca 238 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura, din partea a sase partide de opozitie.

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

Caderea Guvernului Dancila da peste cap cursul valutar. Efectele pe care romanii le vor simti

Ecourile motiunii de astazi se vor resimti pana la alegerile prezidentiale. Analistii sunt de parere ca rezultatul o defavorizeaza pe Viorica Dancila in cursa pentru Palatul Cotroceni. insa dincolo de.

Fabulos! Prima poezie despre caderea Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Evenimentul politic al ultimelor luni l-a inspirat pe.

CADEREA Guvernului Dancila, in presa germana: Acuzatiile la adresa premierului au fost incompetenta si lipsa de investitii

Stirea ca Guvernul Dancila a picat, joi, la motiunea de cenzura, a trecut granitele tarii. Publicatia germana Spiegel scrie ca pesponsabil de motiune a fost Partidul National Liberal PNL), apropiat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )