Libnet.ro
UNICEF

09:45

TVR, lider de audienta cu transmisiunile de la CM. Care a fost cea mai urmarita partida si programul meciurilor viitoare

Adevărul Adevărul,
TVR, lider de audienta cu transmisiunile de la CM. Care a fost cea mai urmarita partida si programul meciurilor viitoare

Televiziunea nationala a fost lider de audienta in prima saptamana de difuzare a meciurilor de la Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018. continuă pe Adevărul

Care este CEA MAI MARE PENSIE din Aparare si cine a iNCASAT-O

Cea mai mare pensie din Ministerul Apararii Nationale MApN) a depasit 34. 600 de lei brut si a fost incasata de un fost magistrat militar. Potrivit oficialilor Casei de Pensii Sectoriale CPS) a MApN, citati.

Care a fost cel mai urmarit meci de pana acum! TVR 1, pe primele pozitii in topul audientelor cu transmisiunile de la CM

Mai mult de jumatate dintre meciurile de pana acum, din faza grupelor, au plasat TVR 1 in pozitia de lider de audienta la nivel national, restul aducand principalul post al televiziunii publice intre primele trei clasate pe intervalul de difuzare a transmisiunilor CM.

Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Cea mai mare pensie de serviciu din Aparare, platita in aprilie 2018, a depasit 34. 600 de lei brut si a incasat-o un fost magistrat militar, au declarat oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului.

Traditii la solstitiul de vara. Ce ritualuri pentru sanatate si spor se fac pe 21 iunie, cea mai lunga zi din an

In 2018, solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, la ora 13. in credinta populara, acest eveniment este asociat cu practicile magice, de fertilitate si cu ritualurile pentru sanatate. Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta.

Horoscop SOLSTITIU de vara. Cum te afecteaza cea mai lunga zi din 2018

Horoscop SOLSTITIU de vara. Soarele intra in zodia Racului incepand din 21 iunie pana in 22 iulie 2018. In emisfera nordica, Soarele in Rac este la punctul sau maxim din toata vara si straluceste cea mai puternica.

Solstitiul de vara 2018. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Agenti si principali. Despre cea mai mare problema din economia politica

Relatiile de tip agent principal au fost un mare subiect de dezbatere in anii 1970. Cum poti face un agent sa urmareasca interesele principalului cand si cum vrea acesta din urma, atunci cand agentul nu poate fi monitorizat?.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

Vivo Y81 este cea mai noua chinezarie care iti aduce aminte de iPhone X

Vivo a rupt gura targului in urma cu cateva zile cand a lansat Vivo Nex S, primul smartphone cu o margine inexistenta pe toate cele patru laturi. in timp ce acela era un terminal de top, Vivo Y81 este un gadget entry level demn de luat in calcul. Ca orice alt producator care se respecta, [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )