Libnet.ro
UNICEF

15:30

TVR a scos din grila doua filme cu Mircea Diaconu, acum candidat la presedintie. Cum explica postul public decizia

Adevărul Adevărul,
TVR a scos din grila doua filme cu Mircea Diaconu, acum candidat la presedintie. Cum explica postul public decizia

Televiziunea Romana a inlocuit in grila de weekend a TVR International doua filme cu actorul Mircea Diaconu 69 de ani), acum candidat la prezidentiale, cu alte productii. continuă pe Adevărul

Doua filme cu Mircea Diaconu, programate in acest weekend la TVR International

TVR International a anuntat, luni, ca la sfarsitul acestei saptamani va difuza doua filme din anii 80 in care joaca Mircea Diaconu, actor care si-a anuntat dorinta de a candida la presedintie, dupa cum semnaleaza Newsweek, apreciind ca e vorba despre o coincidenta. TVRi promoveaza filmele ca fiind realizate de acelasi regizor, Virgil Calotescu.

Pacala se intoarce. TVR International a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu programate pentru weekend

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce. Schimbarea are loc dupa ce presa a semnalat coincidenta ca TVRi sa programeze in zile consecutive filme cu un actor care tocmai isi anuntase dorinta de a candida la presedintie.

TVR a inlocuit filmele cu Mircea Diaconu, acum candidat la prezidentiale, programate pentru weekend. PACALA SE iNTOARCE!

Televiziunea publica a decis sa inlocuiasca cele doua filme cu Mircea Diaconu, programate pentru weekend, cu filmele Pacala si Pacala se intoarce, anunta paginademedia. ro. Programarea celor doua.

Liviu Plesoianu, primul atac la adresa lui Mircea Diaconu: Se lasa scos din joben de magicienii invartelilor politice

Liviu Plesoianu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a lansat un atac la adresa lui Mircea Diaconu, despre care a spus ca este un candidat care se lasa scos din joben de catre magicienii invartelilor politice. Social-democratul a adaugat ca nimeni nu il poate convinge sa renunte la candidatura sa la prezidentiale.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Pro Romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la PREZIDENTIALE. Victor Ponta: Daca si ALDE il sustine, vorbim despre o alianta electorala (VIDEO)

Victor Ponta a confirmat, luni, ca Pro romania il sustine pe actorul Mircea Diaconu la prezidentiale. Fostul premier a mai precizat ca si ALDE il va sustine pe Diaconu, intre cele doua formatiuni politice va.

Mircea Diaconu, chemat la discutii cu ALDE si Pro Romania: Ma duc. Nu negociez nimic, ca n-am ce sa dau

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu a afirmat luni ca a fost chemat la discutii de catre ALDE si PRO Romania in vederea sustinerii sale de catre cele doua formatiuni politice in cursa pentru alegerile.

Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu: imbracat ca un boschetar din Cismigiu! Nu e pentru golani!

Traian Basescu l-a atacat pe Mircea Diaconu, candidat sprijinit de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, spunand ca si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia culturala a cladirii istorice, chiar daca a fost imbracat ca si cum ar fi un boschetar din Cismigiu. Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu .

Tariceanu, despre sustinea ALDE lui Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

Tariceanu, despre sustinerea ALDE pentru Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )