Libnet.ro
UNICEF

10:46

Las Fierbinti, difuzat in reluare, cel mai urmarit serial in luna iulie: care au fost audientele pe cele patru sezoane

Adevărul Adevărul,
Las Fierbinti, difuzat in reluare, cel mai urmarit serial in luna iulie: care au fost audientele pe cele patru sezoane

In luna iulie, Pro TV a reusit sa cucereasca primele pozitii pe toate categoriile de public cu reluarea unui serial, tinand in fata televizoarelor o medie de un 1,5 milioane de romani in fiecare minut de difuzare. continuă pe Adevărul

ANAF i-a luat la verificat averea lui Firicel din Las Fierbinti

Toma Cuzin, cel care-l interpreteaza pe Firicel in serialul Las Fierbinti, se afla in proces cu banca dupa ce a anuntat ca da inapoi o garsoniera pentru a stinge.

Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, vedete in Comrade Detective, cel mai recent succes de la Hollywood

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in urma cu cateva zile a avut loc premiera acestui serial in SUA, cu.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Lovitura dura pentru Mega Image. in ce situatie este cel mai extins lant de magazine din tara

Retailerul belgian Mega Image a deschis in primele sapte luni ale anului 23 de magazine, iar daca va continua in acelasi ritm, anul 2017 ar putea deveni cel mai slab pentru expansiune de dupa 2011.

TOVARASUL MILITIAN ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania.

COMRADE DETECTIVE ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in.

VIDEO Despacito a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube cu peste 3 miliarde de vizualizari

Melodia Despacitoa lui Luis Fonsi si Daddy Yankee a devenit la finalul saptamanii trecute cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, cu peste trei miliarde de vizualizari. Despacito a detronat de pe primul loc melodia See You Again a lui Wiz Khalifa care depasise, in iulie, celebra Gangnam Style.

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

Cum arata Neymar, cel mai scump jucator transferat vreodata, la prima aparitie in noul echipament sportiv (FOTO)

Cel mai scump jucator transferat vreodata, Neymara fost prezentat suporterilor, sambata, inaintea primei etape din campionatul francez, potrivit Mediafax. Suporterii echipei PSG l-au vazut.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )