Libnet.ro
UNICEF

23:30

invierea Mantuitorului, in fata televizorului: cele mai bune programe de Paste de la Pro TV, Antena 1 si Kanal D

Adevărul Adevărul,
invierea Mantuitorului, in fata televizorului: cele mai bune programe de Paste de la Pro TV, Antena 1 si Kanal D

Pro TV, Antena 1, Prima TV si Kanal D au pregatit programe pentru toate gusturile pentru perioada sarbatorii pascale, variind de la productii de top, la filme, show-uri culinare si emisiuni dedicate cu care romanii sa se poata delecta. continuă pe Adevărul

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

Nominalizari BAFTA TV 2017: care sunt cele mai bune seriale ale momentului VIDEO

Drama despre tineretea Reginei Elisabeta a II-a a primit cele mai multe nominalizari la Premiile BAFTA TV 2017. Va prezentam in continuare productiile si vedetele de televiziune care vor concura la editia din acest an.

Ce trebuie sa stim cand ne alegem mobila pentru bucatarie: unde gasim cele mai bune oferte calitate-pret. Recomandarea noastra: Lems - reduceri de pana la 50%!

La vechii greci, bucataria era considerata inima casei locul unde se intretinea focul aprins. Aceasta semnificatie se mai pastreaza si in zilele noastre, bucataria fiind locul in care petrecem cel mai mult timp cat stam acasa fie ca avem de gatit, fie ca stam la masa cu familia, fie ca ne primim prietenii in vizita. De aceea atunci cand o amenajam este nevoie sa acordam foarte multa atentie si daruire!.

Au fost anuntati castigatorii concursului foto-video cu tema Timisoara. Puteti vedea cele mai bune lucari

Au fost anuntati castigatorii concursului lansat in luna martie, de Casa de Cultura a Municipiului, care a avut ca tema Timisoara.

Cum sa decorezi ouale de Paste Cele mai bune vopseluri naturale

Nimic nu se compara cu un castron plin cu oua abia fierte si cu culorile lor frumoase. Ouale vopsite, decorate si incondeiate prin metode naturale ne trezesc tuturor multe amintiri frumoase din copilarie, legate de Paste.

Doua cladiri istorice cu preturi de peste 8 mil. euro, cele mai scumpe proprietati la vanzare in Bucuresti

Compania de consultanta imobiliara Regatta a transmis ca cele mai scumpe proprietati pe care le-a scos la vanzare in Bucuresti si in imprejurimi sunt doua cladiri istorice care costa fiecare peste 8 milioane de euro.

Unealta creata de Google iti poate transforma cele mai urate desene in opere de arta

Ia-ti adio de la desenele nereusite, inteligenta artificiala creata de Google iti poate transforma chiar si cele mai urate creatiiin adevarate opere de arta. AutoDraw este un instrument de pe web, creat de Google, si care interpreteaza cu rapiditate desenele pe care le realizezi, inlocuindu-le cu randari artistice. Programul pe baza de inteligenta artificiala cauta [].

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

in perioada Pastelui, CFR Calatori suplimenteaza cu peste 8.000 de locuri trenurile catre cele mai solicitate destinatii

CFR Calatori va suplimenta, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii, cu peste 8. 000 de locuri. Totodata, calatorilor li se recomanda achizitionarea din timp a biletelor, intrucat aproape toate agentiile de voiaj vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )