Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision 2015: Semafoare cu tematica gay au fost instalate in centrul Vienei. Cum arata semnele de circulatie si care este scopul lor

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2015: Semafoare cu tematica gay au fost instalate in centrul Vienei. Cum arata semnele de circulatie si care este scopul lor

Eurovision 2015. Zeci de semafoare din centrul Vienei, unde se va desfasura editia din acest an a concursului european, au fost programate sa arate cupluri de homosexuali in locul traditionalei figuri neutre, potrivit Reuters. Initiativa este menita sa prezinte Eurovisionul organizat de Austria drept o sarbatoare a tolerantei, a acceptantei si a diversitatii. continuă pe Adevărul

Semafoare cu tematica gay in Viena, cu ocazia Eurovision 2015. Uite cum arata

Zeci de semafoare din centrul Vienei au fost schimbate in asa fel incat sa emita semnale luminoase ce prezinta cupluri de barbati si femei gay, alaturi de simboluri ale unor inimi, colorate in rosu pentru a.

Eurovision 2015: Semafoarele din Viena vor avea semnale luminoase cu tematica gay

Viena va gazdui in acest an concursul de interpretare muzicala Eurovision, astfel ca autoritatile locale s-au gandit sa implementeze in aceasta perioada un sistem de semnale luminoase cu tematica gay pe.

Eurovision 2015: Voltaj a decolat spre Viena

Delegatia Romaniei la Eurovision 2015 a plecat spre capitala Austriei luni, 11 mai. Inainte de imbarcare, baietii de la Voltaj au declarat ca sunt optimisti si pregatiti pentru experienta Eurovision, un eveniment special pentru orice artist. Trupa Voltaj, va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, in prima semifinala a competitiei, avand numarul 15 de intrare in concurs.

Eurovision 2015. Cati bani pierde Voltaj odata cu participarea la concursul cantecului european

Eurovision 2015. Trupa Voltaj a pierdut mai bine de 40. 000 de euro din cauza participarii la Eurovision 2015, membrii grupului fiind nevoiti sa anuleze mai multe concerte.

Doi copii din Timisoara vor canta in spectacolul de deschidere al Eurovision 2015, alaturi de Femeia cu barba

Andreas si Theodor Martonosy sunt doi frati din Timisoara care fac parte din cel mai prestigios cor de baieti din lume, Wiener Sangerknaben. Cei doi baieti vor urca pe scena in spectacolul de deschidere al Eurovision 2015.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )