Libnet.ro
UNICEF

18:15

A fi sau a nu fi politic corect?. Cele mai controversate filme de la TIFF 2018

Adevărul Adevărul,
A fi sau a nu fi politic corect?. Cele mai controversate filme de la TIFF 2018

Sectiunea tematica a celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, din perioada 25 mai 3 iunie, se numeste A fi sau a nu fi politic corect? si include zece productii recente care concureaza pentru Premiul FIPRESCI al TIFF. continuă pe Adevărul

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

Top cele mai economice masini diesel

Motoarele diesel sunt printre cele mai populare din Europa, peste 50% din masinile vandute utilizand motorina ca si combustibil. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati care au.

Crazy Days la eMAG. Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice, cu ocazia Crazy Days. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE

Milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Gheorghe. Cele mai multe sarbatorite se numesc Georgiana. Dintre barbati, majoritatea.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urari si felicitari de SF. Gheorghe pe care le puteti trimite

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

Sistemul ferorviar romanesc, printre cele mai neperformante

Tara noastra si Bulgaria aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), informeaza Xinhua.

Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Bulgaria si Romania aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), transmit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )