Libnet.ro
UNICEF

10:30

Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Program si reguli de acces pentru concertul Dream Theater de la Bucuresti

Dream Theater, una dintre trupele de anvergura ale scenei internationale, aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului devenit legenda discografica, Images and Words, printr-un concert la Arenele Romane pe 20 mai. Iata tot ce trebuie sa stiti despre programul evenimentului si regulile de acces. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii, dedicat Zilei Europei. Cine sunt firmele care au castigat contractele

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, a platit pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 1. 471 lei milioane lei, se arata intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro. Banii au mers catre doua firme: Arena Events SRL si Acta Mediacom SRL, organizandu-se o procedura simplificata de atribuire a contractelor. Unul din actionarii de la Arena Events, Corneliu Ladin a fost martor atat in dosarul Ridzi, cat si in dosarul Gala Bute. Ladin a fost in trecut impresarul trupei O Zone, care s-a reunit la Bucuresti dupa 12 ani. Actionarul de la Mediacom a fost propus de UNPR anul trecut in consiliul de admnistratie al TVR, insa sustine ca s-a retras.

Primaria Capitalei a platit 1,7 milioane lei pentru concertul dedicat Zilei Europei. Actionarii firmelor contractate sunt abonati la banii publici (VIDEO)

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii dedicat Zilei Europei, informeaza jurnalistii de la HotNews, citati de B1 TV. Partea interesanta este ca unul dintre.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )