Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarbatoreste Ziua Europei la EUROPAfest

Hotnews Hotnews,
 Sarbatoreste Ziua Europei la EUROPAfest

Pe 9 mai EUROPAfest celebreaza Ziua Europei prin doua concerte: trupa greceasca Vassilis Blue Sotiriou BRB va evolua pe scena neconventionala a Ibis Caffe, incepand cu ora 20:00 si Alex Hahn The Blue Riders / UK, Australia la Marul de Aur de la 20:30. Trupa Vassilis Blue Sotiriou, un ansamblu indraznet cu accente de jazz, blues, funk si soul este o trupa cu traditie, dar totodata in continua cautare si redescoperire care va va impartasi experienta si emotia celor peste 20 de ani de muzica. BRB a luat nastere in 1987, odata cu aparitia blues-ului pe scena din Thessaloniki. continuă pe Hotnews

Braila sarbatoreste fosta Uniune Sovietica de Ziua Europei

De ziua Europei, sarbatorim fosta Uniune Sovietica. Cel putin asta se intampla la Braila. Acolo, autoritatile par sa fi uitat adevarata semnificatie a zilei de 9 mai si au anuntat manifestatii cu ocazia.

Sarbatorim Ziua Europei la Festivalul Filmului European

Editia din acest an a Festivalului Filmului European va incepe vineri, 9 mai, de Ziua Europei. in cadrul galei de deschidere va fi proiectata pelicula Miss Violence Grecia, 2013), distinsa cu Premiul Arca Cinema Giovani pentru cel mai bun film din competitie, la Festivalul International de Film de la Venetia, in 2013.

Ziua Europei schimba numele a 20 de statii de metrou din Capitala. Piata Unirii se numeste Danemarca

Vineri, de Ziua Europei, 20 de statii de metrou din Capitala isi vor schimba denumirile, iar reprezentanti ai ambasadelor si institutelor culturale ale statelor membre ale Uniunii Europene UE) ii vor intampina pe cei care aleg sa circule cu metroul.

Ziua Europei va fi sarbatorita in Capitala prin evenimente artistice si cu nume noi pentru statiile de metrou

Ziua Europei, sarbatorita pe 9 mai, va fi marcata in Bucuresti printr-o serie de spectacole de muzica si dans, conferinte, festivaluri de film. in plus, vineri, in intervalul 16. 00, 28 de statii de.

Parada de fanfara, lectii de dans si bucate traditionale, de Ziua Europei

Ziua Europei va fi marcata in acest an timp de cateva zile. Pe 9 mai, Primaria Chisinau va organiza o parada a fanfarelor in Piata Marii Adunari Nationale, iar Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova va desfasura un program de amploare pe 10 mai la Chisinau si pe 17 mai la Cormat.

Ziua Europei celebrata si la Bucuresti! Flash mob pe Oda Bucuriei si statii de metrou redenumite dupa statele membre

Un flash mob pe acordurile cantecului Oda Bucuriei, o serie de manifestari care celebreaza spiritul european la metroul bucurestean si conferinte se numara printre evenimentele organizate de Ziua Europei 9 .

Concert simfonic la AFI Palace Cotroceni, de Ziua Europei

Cu ocazia Zilei Europei, Bucharest Simphony Orchestra concerteaza pe 9 mai, in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti zona patinoarului), incepand cu ora 17.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )