Libnet.ro
UNICEF

23:30

Concertul trupei Thirty Seconds To Mars din Romania a fost reprogramat

Adevărul Adevărul,
Concertul trupei Thirty Seconds To Mars din Romania a fost reprogramat

Concertul formatiei Thirty Seconds To Mars de la Bucuresti a fost reprogramat pentru sambata, 5 iulie, cu o zi mai tarziu decat data anuntata initial. Biletele cumparate inainte raman valabile si nu necesita o schimbare. continuă pe Adevărul

Paris: Familii de romi din Romania, victime ale unor atacuri cu acid

Romi din Romania care locuiesc in apropiere de Place de la Republique, la Paris, au fost victimele unor atacuri cu acid, relateaza Le Monde. Voluntari din cadrul Asociatiei Autremonde afirma ca au vazut pe 16 ia.

in spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Multi dintre bolnavi duc mana catre buzunar

In spitalele din Romania nimic nu e gratuit. Iar daca este, cu siguranta, coada e prea lunga. Asa ca pacientii duc mana catre buzunar. Se intampla si la Bucuresti, la Institutul Oncologic, cel mai mare.

O eleva din Romania se numara printre castigatorii concursului european pentru traducatori Juvenes Translatores. Vezi subiectele pe care le-a rezolvat

Peste 3. 000 de liceeni din 750 de scoli au participat la concursul anual pentru tinerii traducatori din Uniunea Europeana organizat de Comisia Europeana. Castigatoarea din Romania a concursului Juvenes Translatores este Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din Slatina, judetul Olt, anunta Comisia Europeana. Ea a tradus un text din limba engleza in limba romana. Elevii au putut alege orice combinatie posibila intre cele 24 de limbi oficiale ale UE; in total, s-au folosit 157 de combinatii lingvistice, cel mai mare numar inregistrat pana in prezent.

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata

Mircea Grosaru, deputatul minoritatii italiene din Romania, s-a stins fulgerator din viata, ieri dimineata, la Spitalul Judetean Suceava, in urma unui stop cardio-respirator.

i-Tour 2014 - un proiect care promoveaza 150 de partii din Romania

Astazi se va lansa, la Brasov, cea de-a patra editie a proiectului national de informare si promovare gratuita a partiilor de schi omologate din Romania i-Tour Schi.

Radu Banciu: Sistemul de sanatate din Romania nu mai poate fi salvat de nicio oranduire

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca sistemul de sanatate din Romania nu va putea fi salvat de coruptie de nicio oranduire din tara, aratand ca dimpotriva.

Raport CE: Presa din Romania este influentata de afilierile politice ale unor proprietari

Primul raport al Comisiei Europene privind coruptia din toate tarile Uniunii Europene arata ca, jurnalismul din Romania este, adesea, influentat de interesele si de afilierele politce ale proprietarilor unor.

Familii de romi din Romania, agresate cu acid la Paris.

Romii care traiesc in apropiere de Place de la Republique, la Paris, au fost victime ale unor atacuri cu acid, relateaza Mediafax citand presa franceza. Potrivit site-ului Mediapart, voluntari din cadrul Asociatiei Autremonde afirma ca au vazut pe 16 ianuarie un barbat care varsa un lichid pe o saltea apartinand unui cuplu instalat la coltul strazilor Temple si Beranger. Agresorul a fugit atunci cand i-a vazut pe voluntari, care nu au avut altceva de facut decat sa constate .

Maternitatea surogat a devenit o afacere. Femeile din Romania isi vand pantecul pentru cel putin 15.000 de euro

Din pacate tot mai multe tinere apeleaza la tot felul de mijloace pentru a castiga un ban in plus. isi inchiriaza pantecele pentru noua luni. Si pe sume uriase. in Romania, maternitatea-surogat a devenit o.

Nokia a vandut subsidiara din Romania.

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru 18,84 milioane de euro, operatiunea fiind parte a procesului de pregatire a diviziei de telefoane a grupului finalandez pentru tranzitia catre Microsoft, aprobata in noiembrie 2013, anunta Mediafax. Aceasta schimbare face parte din pregatirea diviziei noastre de business DS Devices Services) pentru tranzitia catre Microsoft. Ne vom continua activitatea in Romania, au .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )