Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fresh! Celine Dion prezinta o noua piesa Somebody Loves Somebody!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Celine Dion prezinta o noua piesa Somebody Loves Somebody!

Un nou track de pe viitorul album al celebrei cantarete a fost dezvaluit in urma cu putin timp, acesta intitulandu-se Somebody Loves Somebody. Nu se stie inca daca aceasta piesa va fi lansata ca single oficial. Noua piesa a fost compusa de Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren si Audra Mae, trackul avand premiera pe . continuă pe Devorator Monden

Fresh! James Arthur prezinta o noua piesa New Tattoo!

Produsa si compusa in colaborare cu Salaam Remi, trackul New Tattoo face parte de pe albumul de debut eponim al lui James Arthur care va fi lansat pe patru noiembrie. Se pare ca de vina pentru dezvaluirea noii piese este casa de discuri a cantaretului care a dorit sa intensifice promovarea viitorului material, oferind insa .

Fresh! Eminem prezinta o noua piesa de pe viitorul album Rap God!

Conform informatiilor aparute recent, Rap God este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al rapperului, dupa piesele Berzerk si Survival. Piesa face parte de pe The Marshall Mathers LP 2 care va fi lansat pe cinci noiembrie. Noul single a fost compus chiar de catre Eminem, producator fiind DVLP. In urma cu doar .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Asa cum ne-am obisnuit in ultimele doua saptamani, zilele de luni ne fac cunostinta cu noi piese marca Justin Bieber, pe 21 octombrie urmand sa ne delectam cu Hold Tight. Confirmata ca cel de-al treilea single promotional, piesa beneficiaza de o coperta la fel de simpla ca a predecesoarelor sale, avand in mijloc un simbol.

O noua piesa a Ke$hei, intitulata First Love, a scapat pe internet!

Seria demo-urilor inregistrate de Ke$ha nefacute publice si scapate pe internet continua, de aceasta data cu piesa First Love, in cadrul careia artista isi arata o latura mai sensibila. I was so young, I didnt think twice//I fell so hard, took no ones advice/ I didnt think it ever could end, sunt cateva dintre versurile .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )