Libnet.ro
UNICEF

15:30

Johnny Depp va fi din nou Palarierul cel Nebun, intr-o continuare a filmului Alice in Tara Minunilor

Adevărul Adevărul,
Johnny Depp va fi din nou Palarierul cel Nebun, intr-o continuare a filmului Alice in Tara Minunilor

Actorii Johnny Depp si Mia Wasikowska isi vor relua rolurile Palarierul cel Nebun, respectiv Alice, intr-o continuare a filmului Alice in Tara Minunilor, regizat in 2010 de Tim Burton, care va fi lansata in 2016, informeaza moviefone. com. continuă pe Adevărul

Campionatul European 2016: Tricolorii sunt in urna 3. Grecia, din nou adversara?.

Nationala de fotbal a Romaniei ar putea intalni din nou Grecia, de aceasta data in grupele preliminare ale Campionatului European de Fotbal din 2016. Romania se afla in urna a treia, tragerea la sorti pentru grupe urmand sa aiba loc la Nisa, pe 23 februarie. Grecia se afla in urna numarul 1, a favoritelor, alaturi de nume mari, precum Germania sau Spania, in timp ce Romania a fost inclusa intr-o urna mijlocie, a treia, alaturi de tari ca Serbia sau Turcia. Urmatoarele echipe, cotate mai slab, .

A reinvatat sa iubeasca din nou, dupa moartea sotului

Si-a pierdut marea dragoste, dar asta nu a impiedicat-o sa iubeasca din nou. Despre Lisa Niemi, vaduva.

Sorin Ovidiu Vintu, din nou proprietarul Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu este din nou proprietarul Realitatea TV! Asta dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca firma ELBA HOLD, controlata de familia Vintu, sa fie reintrodusa ca actionar majoritar al.

Kelemen Hunor: UDMR trebuie sa se imprieteneasca din nou cu metodele opozitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca reprezentantii Uniunii trebuie sa se imprieteneasca din nou cu metodele democratice ale opozitiei politice, pentru ca folosirea acestor instrumente nu va insemna o.

Muzica Renasterii va rasuna din nou la Bucuresti.

Ajuns la cea de-a opta editie, Festivalul de Muzica Veche Bucuresti se desfasoara in perioada 2-5 decembrie 2013. Artistii invitati interpreteaza piese stravechi dedicate unor instrumente rare, putin cunoscute publicului roman: lauta renascentista, clavecin, fidel sau vihuela. Concertele si evenimentele din cadrul festivalului sunt gazduite de Sala ArCuB, Muzeul Taranului Roman si Art Hub. Programul Festivalului de Muzica Veche Bucuresti 2013 va include concerte ale unor artisti .

Ponta: Indemnizatiile in AGA si CA au fost limitate pana in decembrie 2011, acum este din nou plafon

Indemnizatiile reprezentantilor statului in AGA si CA din companii de stat au fost limitate pana la finele anului 2011, dupa care nu a mai existat o limita superioara pana cand Guvernul nu a impus plafonul de 25%, iar daca ordonanta nu este aplicata,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )