Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tim Roth, detectorul uman de minciuni, spune adevarul despre Lie To Me, noul serial de pe Pro TV

Adevărul Adevărul,
Tim Roth, detectorul uman de minciuni, spune adevarul despre Lie To Me, noul serial de pe Pro TV

Luni, 3 februarie, Pro TV aduce un nou serial care a facut senzatie in intreaga lume, Lie To Me - Psihologia minciunii, difuzat in 68 de tari, nominalizat la Premiile Primetime Emmy si castigator a doua titluri Peoples Choice. continuă pe Adevărul

Adevarul despre proteine: ce si cat ar trebui sa mananci zilnic pentru o silueta de ...

Proteinele reprezinta unul dintre nutrientii esentiali pentru buna functionare a organismului, pe langa carbohidrati si lipide. Dar care sunt cele mai bune surse de proteine si cat ar trebui sa consumam zilnic pentru a obtine o silueta de invidiat si o sanatate de fier? Iata 10 adevaruri despre proteine pe care trebuie sa le stii daca vrei sa ai o alimentatie sanatoasa si sa-ti intri in forma! 1. Cate grame de proteine ar trebui sa consumi zilnic In medie, alimentatia unui barbat adult .

VIDEO Cazul barbatului impuscat in curtea unui politist. Adevarul despre tragedie a ramas ascuns fiicei victimei

Ioana Serb, fiica unui hunedorean gasit impuscat in curtea unui politist din Orastie, in urma cu un an si jumatate, nu a putut afla pana in prezent adevarul despre moartea tatalui sau. Din luna august a anului 2012, dosarul mortii suspecte se afla in cercetare la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,322 seconds )