Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cati bani a primit Brad Pitt pentru rolul din Once Upon a Time in Hollywood, care i-a adus Oscarul

Adevărul Adevărul,
Cati bani a primit Brad Pitt pentru rolul din Once Upon a Time in Hollywood, care i-a adus Oscarul

Actorul Brad Pitt 56 de ani) a castigat primul sau Oscar pentru interpretare gratie rolului secundar din Once Upon a Time in Hollywood. Pentru aparitia sa, starul a primit un onorariu considerabil, acelasi primit si de partenerul sau de scena, Leonardo DiCaprio, la randul lui nominalizat la premiile Academiei. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani cere Andreea Banica pentru a canta la o nunta. Sotul ei negociaza la sange pentru artista

Andreea Banica este deja de ani buni pe scena. Aceasta a reusit ca de-a lungul timpului sa ramana in top si sa-si pastreze fanii. Datorita notorietatii la care a ajuns, acum este platita foarte bine. Cat cere artista pentru a canta la nunta si cum negociaza sotul ei preturile la sange? EXCLUSIV Cat cere Andreea .

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

Cati bani au primit marii castigatori de la Oscar 2020. Premiile sunt senzationale chiar si pentru nominalizati

Oscar 2020 si-a gasit anul acesta castigatorii! Vedetele care erau nominalizate la categoriile: cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna actrita in rol secundar sau cel mai bun regizor au fost asteptate la ceremonia premiilor cu un pachet de cadouri de lux. Cat valoreaza premiile primite de starurile internationale? Premii pentru marii .

Discursul lui Brad Pitt de la Premiile Oscar 2020 a fost perfect: politic si emotional

Actorul Brad Pitt 56 de ani) a castigat Oscarul pentru rolul secundar din Once Upon a Time in Hollywood, trofeu pe care l-a dedicat copiilor saui. in discursul de acceptare al premiului a facut si o trimitere critica la adresa presedintelui Donald Trump.

Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Brad Pitt a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino Once upon a Time in Hollywood, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrita Laura Dern a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din Marriage Story. Parasite primeste premiul pentru cel mai bun scenariu originalJojo Rabbit a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptatLungmetrajul Toy Story 4 a fost premiat cu Oscar pentru animatie.

Cati bani incasa Iulia Vantur lunar la Pro TV pentru emisiunea Dansez pentru Tine. Salariul palea in comparatie cu cel al lui Stefan Banica Jr.

Iulia Vantur s-a nascut in 1980 laIasi, intr-o familie modesta de intelectuali, orientati in sustinerea valorilor umane. incepe sa practice inca din copilarie sporturi precum volei si baschet, formandu-si bazele pentru cariera in modeling. Cat incasa Iulia Vantur in comparatie cu Stefan Banica Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine Iulia Vantur s-a nascut .

Cati bani castiga Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Romanii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat dupa ce a aparut la PRO TV

Vlad Ciobanu a surprins pe toata lumea cu talentul si interpretarea sa deosebita la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seara la Romanii au Talent s-au intrebat din ce face bani micutul. Iata doar cat castiga din YouTube! Cati bani castiga Vlad Ciobanu din YouTube Un baietel de doar 4 ani a .

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

Cati bani au trimis romanii din strainatate in tara prin TransferGo

Romanii din strainatate au trimis sume imortante de bani in tara anul trecut, majoritatea banilor fiind trimisi din Europa Occidentala prin intermediul aplicatiei TransferGo.

BOMBA BOMBELOR! S-A AFLAT! Cati BANI faceau IULIA VANTUR si STEFAN BANICA JR. pe seara. NUMARUL este IMPRESIONANT!

Dansez pentru tine a fost una dintre cele mai indragite emisiuni si a fost lider de audienta in perioada 2008, potrivit Playtech. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )