Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cel mai bun film din 2019, ales de revista Time: Stralucitor si emotionant VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun film din 2019, ales de revista Time: Stralucitor si emotionant VIDEO

Revista Time a publicat un top cu cele mai bune 10 filme ale anului, iar prima pozitie este ocupata de cel mai nou film al regizorului spaniol Pedro Almodovar. continuă pe Adevărul

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a fost nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA, la capatul unui an in care a castigat Wimbledon,.

Simona Halep, cel mai bun sportiv din Balcani? Romanca a fost nominalizata

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledo.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

Tort DIPLOMAT de post: Cel mai bun DULCE in aceasta perioada!

Tortul diplomat este oricand o idee buna, mai ales in post, cand pofta de dulce va dp batai de cap. Varianta de post este la fel de delicioasa ca cea originala. Iata cum se prepara.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 NOIEMBRIE Impulsionat de SIF--uri, indicele BET-FI urca cu aproape 10%

Cu un avans de 9,86%, intervalul 18 - 25 noiembrie, indicele BET-FI, compus din cele cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), bifeaza cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) avute in vedere, in perioada mentionata.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE BRD - cea mai buna evolutie din BET

Actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) au urcat cu 1,26%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, evolutie ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe prima treapta in topul rentabilitatilor componentelor indicelui BET, a carui cotatie a urcat cu numai 0,14%, in perioada avuta in vedere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )