Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lansarea filmului No Time To Die cu James Bond, amanata pentru noiembrie din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Lansarea filmului No Time To Die cu James Bond, amanata pentru noiembrie din cauza coronavirusului

Lansarea filmului No Time To Die, al 25-lea cu celebrul spion britanic James Bond, a fost decalata pentru luna noiembrie. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Lansarea filmului No Time To Die cu James Bond a fost amanata pentru luna noiembrie

Lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond a foat amanata pentru luna noiembrie, decizia fiind luata in contextul epidemiei de coronavirus. Productia No Time To Die trebuia sa apara pe marile.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Lansarea viitorului film cu James Bond, No Time To Die, ar putea fi afectata de coronavirus

Premiera mondiala a viitorului film cu James Bond, No Time To Die, care era programata pentru 31 martie la Londra, ar putea fi decalata din cauza coronavirusului. Este ceea ce solicita unii dintre fanii agentului 007 intr-o scrisoare deschisa.

Monetaria Regala Britanica a lansat o moneda din aur de 7.000 de lire sterline in onoarea lui James Bond

Monetaria Regala Britanica Royal Mint) a prezentat luni o moneda din aur de 7. 000 de lire sterline 8. 000 de euro), cea mai mare valoare nominala produsa vreodata, in onoarea lui James Bond, cu o luna inainte de cel de-al 25-lea film al francizei cu agentul secret, scrie AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )