Libnet.ro
UNICEF

07:00

Criticul Irina Margareta Nistor, despre Oscar 2018: Miscarile MeToo si Times Up au influentat votul, din pacate

Adevărul Adevărul,
Criticul Irina Margareta Nistor, despre Oscar 2018: Miscarile MeToo si Times Up au influentat votul, din pacate

Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat pentru News. ro ca palmaresul editiei din acest an al galei Oscar era previzibil, votul membrilor Academiei Americane de Film fiind influentat din pacate de miscarile MeToo si Times Up. continuă pe Adevărul

Oscar 2018: cine sunt castigatorii celor mai dorite premii din industria filmului

Premiile Oscar 2018 si-au anunta castigatorii. Gazda a fost Jimmy Kimmel, care a vorbit, dupa cum deja te asteptai, despre fenomenul MeToo, dar si despre minoritati. in mare parte, premiile au fost acordate si pe alte criterii decat cele ale calitatii. in noaptea dintre 4 si 5 martie s-a aflat catre cine merg cele mai [].

Sezonul sase din House of Cards primeste primul trailer la Oscar 2018

Ar fi trebuit sa nu se mai lanseze niciodata, dar sezonul sase din House of Cards tocmai a beneficiat de primul teaser trailer in cadrul decernarii premiilor Oscar 2018. Anul trecut a fost incarcat cu scandaluri de hartuire sexuala la Hollywood, iar in 2018, noi victime au iesit la inaintare cu detalii despre evenimente foarte [].

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywood-ului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywoodului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018

Abia dupa terminarea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, incepe adevarata distractie. Actorii, echipele de filmare, dar si staruri din lumea modei sau a muzicii se indreapta, an de an, catre luxoasele petreceri organizate de reviste glamour sau asociatii caritabile. Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Oscar 2018 Tinutele lor pentru aceste evenimente [] .

Oscar 2018: lista completa a castigatorilor, de la actori la filme

Oscar 2018 a facut din cea de-a 90-a editie a premiilor Academiei un eveniment la care toata planeta a asistat. Ca in fiecare an de altfel, incepand cu 1929. Filmul anului este drama fantastica The Shape of Water, pentru regia lui fiind ales si cel mai bun regizor de la Oscar, Guillermo del Torro. Oscar [].

eMAG: reduceri la gadgeturi ca sa te bucuri de filmele de la Oscar 2018

Acum, ca ai aflat care sunt castigatorii premiilor Oscar 2018, poti sa te apuci sa vezi filmele premiate, dar ai nevoie de un setup bun. Televizorul LED Smart de la Samsung, modelul50MU6102, e prima alegere pe care trebuie sa o faci daca vrea si te bucuri de filmele de Oscar. Ai la dispozitie o diagonala [].

Castigatori Oscar 2018: Cel mai bun film, cel mai bun regizor

Castigatorii Oscar 2018 au fost anuntati. Asteptarea a fost lunga, dar cei mai buni de pana acum au fost prezentati si pana la anul nu vor mai fi altii. Acesta e cel mai bun film. Gala Oscar 2018 a marcat a 90-a editie a acestui moment cand sunt premiate cele mai bune productii, cei mai [].

Castigatori Oscar 2018: omul cu Cel mai bun film si titlul Cel mai bun regizor

Castigatorii Oscar 2018 au fost anuntati. Asteptarea a fost lunga, dar cei mai buni de pana acum au fost prezentati si pana la anul nu vor mai fi altii. Acesta e cel mai bun film. Gala Oscar 2018 a marcat a 90-a editie a acestui moment cand sunt premiate cele mai bune productii, cei mai [].

Oscar 2018: cine a castigat premiul pentru Cel mai bun actor

Oscar 2018 si-a cunoscut si castigatorul pentru Cel mai bun actor. Acesta va fi laudat si va prinde contractele bune ale anului, cel putin pana la urmatoarea gala. A 90-a editie a premiilor Oscar si-a cunoscut si cel mai bun actor. De-a lungul deceniilor de cand exista premiile Oscar, a fost una dintre categoriile de [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )