Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un lungmetraj romanesc, inclus in topul celor mai bune filme ale secolului al XXI-lea intocmit de The New York Times

Adevărul Adevărul,
Un lungmetraj romanesc, inclus in topul celor mai bune filme ale secolului al XXI-lea intocmit de The New York Times

Filmul Moartea domnului Lazarescu, in regia lui Cristi Puiu, a fost inclus pe locul cinci de prestigioasa publicatie The New York Times intr-un top al celor mai bune 25 de filme ale secolului al XXI-lea lansate pana in prezent. continuă pe Adevărul

FILM ROMANESC in topul New York Times al celor mai BUNE filme din secolul XXI: Despre ce productie e vorba (VIDEO)

Prestigioasa publicatie americana The New York Times a clasat pe locul 5 intr-untop 25 al celor mai bune filme ale secolului XXIlansate pana in prezent, filmul Moartea domnului.

Moartea domnului Lazarescu, pe locul 5 in topul New York Times al celor mai bune filme din secolului XXI

Filmul Moartea domnului Lazarescu, regizat de Cristi Puiu, a fost clasat de publicatia americana The New York Times pe locul 5 intr-un top 25 al celor mai bune filme ale secolului XXI lansate pana in prezent.

Topul celor mai bune masini de familie in 2017 (VIDEO)

Yahoo Finance au realizat un top al celor mai bune masini de familie in 2017. Astfel, cel mai bun sedan de dimensiuni mai mici a fost desemnat Honda Civic, pentru ca are un spatiu bun, portbagaj mare si.

Moartea domnului Lazarescu, locul 5 in topul New York Times al celor mai bune filme din secolul XXI

Filmul Moartea domnului Lazarescu, regizat de Cristi Puiu, a fost clasat de publicatia americana The New York Times pe locul 5 intr-un top 25 al celor mai bune filme ale secolului XXI lansate pana in prezent, noteaza News. ro.

FILM ROMANESC in topul New York Times al celor mai BUNE din secolul XXI: Despre ce productie e vorba (VIDEO)

Prestigioasa publicatie americana The New York Times a clasat pe locul 5 intr-untop 25 al celor mai bune filme ale secolului XXIlansate pana in prezent, filmul Moartea domnului.

Topul celor mai vizitate obiective turistice din lume. Locul calcatanual de 40 de milioane de oameni

Mii de turisti sunt atrasi in fiecare an, in tari diferite ale lumii, de cele mai faimoase si mai vizitate obiective turistice de pe glob Publicatia huffingtonpost. com a realizat un top al celor mai vizitate obiective turistice din lume, care sunt admirate anual de zeci de milioane de turisti.

in cat timp reuseste un samsar din Germania sa modifice kilometrajul unei masini. Topul celor mai comune tepe date romanilor

Un sistem din Germania poate modifica kilometrajul unei masini in doar cateva secunde. Astfel, de la 116. 855 km, un autoturism Skoda ajunge sa aiba un rulaj de 16. 855 km, scrie.

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in padurea inclusa in topul celor mai infricosatoare din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cluj si care atrage ca un magnet amatorii de paranormal.

Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in mai in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate vineri de Association of European Businesses AEB), in timp ce livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe aceasta piata au urcat cu 15%, la 124. 990 unitati, comparativ cu perioada similara din 2016, transmite Reuters.

The Mummy (2017) - De groaza. Cu cele mai bune intentii.

In caz ca mai era nevoie de inca o serie de filme pe stil Avengers, Dark Universe se scoala din mormant si ameninta ca va deveni un concurent serios pentru Marvel si DC. Asta era socoteala de acasa. Asa cum bine stim, viata bate filmul iar publicul se pare ca s-a cam saturat de resuscitari si incercari disperate de a face bani pe spatele fostelor glorii cinefile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )