Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Hotnews Hotnews,
 Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului.

All I Want for Chritmas Is You, cantata de Mariah Carey, a intrat pentru prima data in Top 10 din Billboard 100

De cand a fost lansata in 1994, melodia All I Want for Chritmas Is You, cantata de Mariah Carey, a intrat pentru prima data in Top 10 din Billboard 100, potrivit Le Point. Cantecul figureaza acum printre simbolurile Craciunului, la fel ca puloverele cu desene specifice, redifuzarile filmului Singur acasa sau disputele familiale in jurul bradului, relateaza News. ro.

Familia Regala - la Savarsin de Craciun si Anul Nou

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si ASR Principele Radu se vor afla, de Craciun si Anul Nou, la Savarsin, alaturi de toate cele patru surori ale Majestatii Sale, informeaza biroul de presa al Casei Regale intr-un comunicat transmis sambata si citat de Agerpres.

Anunt de ultima ora al Casei Regale. Ce se va intampla la Savarsin de Craciun si Anul Nou

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si ASR Principele Radu se vor afla, de Craciun si Anul Nou, la Savarsin, alaturi de toate cele patru surori ale Majestatii Sale, informeaza Biroul de Presa al.

Brasov: Concertele de Craciun si Anul Nou de la Biserica Neagra, anulate din cauza frigului

Traditionalele concerte sustinute de Craciun si Anul Nou la Biserica Neagra din Brasov vor fi anulate in acest an din cauza frigului din interiorul obiectivului turistic, informeaza B1.

Cele mai bune locuri din lume unde va puteti petrece Anul Nou. Topul alcatuit de cei mai influenti bloggeri si fotografi

Noaptea de Anul Nou este singura din an cand toata lumea de pe glob se trezeste la viata. Unii petrec perioade lungi de timp pentru a planifica in detaliu Revelionul, in timp ce altii aleg sa se retraga linistiti si sa urmareasca sarbatoarea trecerii dintre ani alaturi de persoanele dragi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )