Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premiile BAFTA 2018: Cine sunt marii castigatori. Gala, marcata de campaniile Times Up si MeToo

Adevărul Adevărul,
Premiile BAFTA 2018: Cine sunt marii castigatori. Gala, marcata de campaniile Times Up si MeToo

Cea de-a 71-a gala a premiilor BAFTA British Academy of Film and Television Arts) a avut loc pentru al doilea an consecutiv la Royal Albert Hall din Londra si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo. continuă pe Adevărul

Premiile BAFTA 2018: Cine sunt marii castigatori din acest an. Gala, marcata de campaniile Times Up si MeToo

Cea de-a 71-a gala a premiilor BAFTA British Academy of Film and Television Arts) a avut loc pentru al doilea an consecutiv la Royal Albert Hall din Londra, si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo.

Protest pe covorul rosu la premiile BAFTA 2018

Mai multe activiste au protestat pe covorul rosu la premiile BAFTA 2018. imbracate cu tricouri pe care era imprimat mesajul Times Up Theresa, femeile au vrut sa-si arate nemultumirea fata de un proiect.

PREMIILE BAFTA 2018, lista castigatorilor. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a luat cele mai multe premii

Editia cu numarul 71 a ceremoniei de decernare a Premiilor BAFTA a avut loc duminica incepand cu ora locala 21:00 19:00, ora Romaniei). Premiile BAFTA sunt oferite anual pentru realizari deosebite in.

Premiile care ne pregatesc pentru Oscar 2018: cine a castigat la BAFTA

Mai sunt doua saptamani pana cand vom afla castigatorii celei de-a 90-a editie a Premiilor Oscar. Pana atunci, bucura-te de lungmetrajele care au cerit Premiile BAFTA 2018. Premiile BAFTA 2018 si-au ales castigatorii in acest weekend. Aprecierile si distinctiile primite de aceste ecranizari spun multe despre ceea ce s-ar putea intampla la Premiile Oscar 2018.

Premiile BAFTA 2018: Three Billboards outside Ebbing, Missouri, marele castigator al galei

Lungmetrajul Three Billboards outside Ebbing, Missouri, de Martin McDonagh, a fost marele castigator al galei premiilor BAFTA care a avut loc, duminica seara, la Londra. Pelicula a primit cinci trofee, intre care la categoriile cel mai bun film, cel mai bun scenariu si cea mai buna actrita.

Kate Middleton, superba la gala BAFTA 2018, dar criticata pentru faptul ca nu s-a alaturat miscarii Times Up. Ce rochie a purtat ducesa FOTO

Gala premiilor BAFTA 2018 a avut loc la Royal Albert Hall din Londra si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo prin care starurile lupta impotriva abuzurilor sexuale. Majoritatea doamnelor au purtat rochii negre in semn de protest, insa nu si ducesa Kate Middleton 36 de ani), care nu s-a putut alatura miscarii din cauza unei reguli a Casei Regale britanice.

Motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu s-a imbracat in negru la premiile Bafta

Urmand exemplul Globurilor de Aur, unde actritele au defilat in negru pe covorul rosu pentru a protesta fata de abuzurile sexuale dezvaluite in ultimele luni la Hollywood, participantii la premiile Bafta.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 FEBRUARIE 2018. Care sunt BONURILE FISCALE CASTIGATOARE

LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 FEBRUARIE 2018 Bonurile fiscale emise in data de 30 ianuarie 2018, cu o valoare de 501 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

Cine sunt, de fapt, PENALII? Detalii NESTIUTE despre dosarele din trecutul lui Klaus Iohannis(FOTO, VIDEO)

Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea DNA. Asa a definit presedintele Klaus Iohannis scandalul izbucnit in jurul Directiei Nationale Anticoruptie. insa in.

Cine sunt cei care s-au imbogatit pe urma bitcoin-ului si a altor criptomonede

Pe 1 ianuarie 2017 valoarea unui bitcoin era de aproape 1. 000 de dolari 997 de dolari, ca sa fiu mai exact); in decembrie 2017, a atins un maximum de aproape 20. 000 de dolari. Aceasta crestere impresionanta a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )