Libnet.ro
UNICEF

10:15

Joker a doborat recordul pentru cel mai bun debut din luna octombrie: ce incasari uriase a generat

Adevărul Adevărul,
Joker a doborat recordul pentru cel mai bun debut din luna octombrie: ce incasari uriase a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut in luna octombrie. continuă pe Adevărul

Filmul Colectiv a castigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Filmul Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat sambata premiul Golden Eye pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a editie a festivalului International de Film de la Zurich, transmite.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 SEPTEMBRIE - 3 OCTOMBRIE Prebet - liderul randamentelor de la BVB

Asociatia Salariatilor Prebet si-a redus la sub 10% detinerea in capitalul companiei Cu un salt de 21,72%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 septembrie - 3 octombrie, titlurile fabricantului de produse din beton Prebet Aiud PREB) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Pelicula Colectiv, cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Filmul Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat sambata premiul Golden Eye pentru cel .

Filmul colectiv, regizat de Alexander Nanau, a fost desemnat cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Zurich

Filmul colectiv Collective, regizat de Alexander Nanau, a fost desemnat cel mai bun documentar international la cea de-a 15-a editie a Festivalului de Film de la Zurich, potrivit zff. com.

Cum ar arata Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodata de Samsung

In 2020, Samsung va lansa un nou telefon din seria Galaxy S. Si asteptarile sunt mai mari ca niciodata, mai ales datorita dezvoltarii senzorilor foto pe care compania a facut-o in ultimii.

Am 26 de ani, o iubita extrem de atragatoare si locuim cu cel mai bun prieten. intr-o seara, eram la un pahar de vin si-am inceput sa facem amor. Ne-am dezbracat rapid, cand iubita mea a vrut sa-mi arate ceva ce-i place. Acum nu vrea sa se mai opreasca

Un tanar din Marea Britanie are o problema serioasa in relatie. S-a trezit cu un musafir nepoftit in pat. Am 26 de ani si iubita mea are 25. Suntem impreuna de doi ani si avem o relatie.

Pelicula Colectiv, premiat pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Pelicula Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat premiul Golden Eye pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a editie a festivalului International de Film de la Zurich.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european, a transmis sambata vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o intrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de vicepresedintele Monica Babuc.

CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Celebrul post american de televiziune, CNN, face din nou reclama zonei turistice a Muntilor Apuseni despre care sustine ca este cel mai bine pastrat secret din Europa de Est.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )