Libnet.ro
UNICEF

16:00

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Adevărul Adevărul,
Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Joker a doborat recordul de incasari la categoria filmelor interzise minorilor sub 17 ani

Lungmetrajul Joker al Warner Bros. Pictures a devenit filmul din categoria celor interzise minorilor sub 17 ani cu cele mai mari incasari din istorie. Acestea au atins vineri 788,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa.

Nicolae Stanciu, dupa duelul cu Lionel Messi: Cred ca e cel mai bun din istorie

Slavia a reusit un meci bun contra Barcelonei, campioana Spaniei incheind in corzi confruntarea de la Praga. Catalanii s-au impus cu 2-1, insa dupa ceea ce s-a jucat formatia la care evolueaza Nicusor Stanciu parca ar fi meritat remiza. Cred ca e cel mai bun din istorie, este fantastic sa il vezi pe teren, sa incerci sa ii iei mingea, a precizat internationalul roman despre Lionel Messi.

Pensii mai mari pentru acesti romani. PSD ofera bani la final de guvernare. Cine va beneficia de aceste mariri

PSD pluseaza la final de guvernare si ofera pensii mai mari pentru acesti romani. Cine va beneficia de mariri? PSD ofera pensii mai mari pentru acesti romani Desi Fondul Monetar International a avertizat guvernul Dancila ca noua lege a pensiilor si promisiunile fata de cetatenii aflati la a doua tinerete reprezinta un risc in ceea .

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cum s-a intalnit domnitorul moldovean cu celebrul cantaret Gica Petrescu

Va prezentam o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )