Libnet.ro
UNICEF

06:45

The Joker, cu Joaquin Phoenix, are cel mai mare scor pe IMDb din istoria filmelor inspirate din benzi desenate

Adevărul Adevărul,
The Joker, cu Joaquin Phoenix, are cel mai mare scor pe IMDb din istoria filmelor inspirate din benzi desenate

The Joker, regizat de Todd Phillips, cu actorul american Joaquin Phoenix 44 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai mare rating pe IMDb, dintre filmele inspirate din benzi desenate. continuă pe Adevărul

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

Taurul s-a nascut sa fie bogat. Zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Esti printre ele?

Ele sunt zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Nu doar ca au toate sansele sa se imbogateasca in aceasta viata, mai devreme sau mai tarziu, dar nici nu vor depune foarte mult efort pentru a-si rotunji veniturile. Totul va veni de la sine. Prima pe lista este Capricorn, insa preferata astrelor in materie de noroc la bani pare sa fie zodia Taur.

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

Ministrul Apararii, Gabriel Les: Tin la valorile morale crestine. Cel mai mare sacrificiu este distanta de familie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a fost invitatul Anei Iorga la emisiunea Subiect si Predicat. Acesta si-a detaliat biografia, povestind ca a inceput sa lucreze la tipografia familiei sale, de la.

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc.

Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Dupa ce, la jumatatea lunii iulie, pesta porcina a explodat din nou in judetul Ialomita, pe zi ce trece tot mai multe localitati sunt cuprinse de boala.

Criticii, hipnotizati de Joaquin Phoenix in rolul lui Joker. Actorul, care a fost nevoit sa slabeasca foarte mult, a marturisit ca a luat-o razna in timpul filmarilor

The Joker, regizat de Todd Phillips, a fost aplaudat in picioare pret de opt minute dupa ce a fost proiectat in premiera la Festivalul de Film de la Venetia, iar multi critici sunt convinsi ca actorul american Joaquin Phoenix 44 de ani), care a trecut prin transformari uluitoare pentru rolul principal, va castiga Oscarul.

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )