Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miguel ne prezinta o noua piesa Cant Sleep Together!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miguel ne prezinta o noua piesa Cant Sleep Together!

Artistul de origine latina face parte, cu aceasta noua piesa, din compilatia anuala intitulata Adult Swim Singles Program care, in fiecare an, timp de doua luni se lanseaza la inceputul fiecarei saptamani cate o noua piesa de la un artist diferit, toate aparand pe compilatie. Cant Sleep Together, interpretata de Miguel, este o piesa soft . continuă pe Devorator Monden

Mike WiLL Made It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si Juicy J ne prezinta noua lor piesa 23!

Dupa ce ne-au incantat cu un scurt fragment audio din colaborarea lor si ne-au aratat printr-un teaser cam ce va contine clipul, iata ca cei trei rapperi si fosta vedeta Disney ne ofera acum si varianta finala a single-ului 23. 23 reprezinta o colaborare inedita intre celebrul producator si colegii sai, rapperiiWiz KhalifasiJuicy J, alaturi .

Justin Bieber si Tyga fac echipa pentru o noua piesa Wait A Minute!

Artistul canadian revine in atentia noastra cu o colaborare inedita pentru piesa Wait A Minute alaturi de rapperul Tyga. Piesa va fi inclusa pe mixtape-ul lui DJ Tay James, intitulat We Know The DJ Radio Volume 3, care este programat sa apara in curand. Wait A Minute reprezinta combinatia perfecta de soul si RB in .

2 Chainz face echipa cu Drake si Lil Wayne pentru o noua piesa I Do It!

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea celui de-al doilea album din cariera lui 2 Chainz, intitulat B. II: Me Time, dar artistul dezvaluie in permanenta noi trackuri de pe acesta pentru a-l promova. I Do It, in colaborare cu doi dintre bunii prieteni ai lui 2 Chainz, rapperii Drake si Lil Wayne, a .

Fresh! Coldplay revin cu o noua piesa Atlas!

Noua piesa a formatiei britanice a fost dezvaluita online mai devreme decat era programat, spre deliciul fanilor. Atlas nu este numai piesa de revenire a formatiei Coldplay, ci si piesa de pe coloana sonora a unuia dintre cele mai asteptate filme din acest an. The Hunger Games: Catching Fire este pelicula care are onoarea de .

Travie McCoy si Jason Mraz fac echipa pentru o noua piesa Rough Water!

Travie McCoy, solistul formatiei Gym Class Heroes, va reveni in atentia noastra cu un nou material solo, insa pana atunci ne incanta cu o noua piesa, Rough Water, care beneficiaza de prezenta lui Jason Mraz ca featured artist. Rough Water a fost produsa de catre Benny Blanco, Travie si Jason filmand de curand si un .

Redfoo (ex-LMFAO) revine si lanseaza o noua piesa Lets Get Ridiculous!

Fostul membru LMFAO ne incanta din nou cu prezenta sa si ne invita la dans prin intermediul celui mai nou single al sau, intitulat sugestiv Lets Get Ridiculous. Redfoo va interpreta in premiera noua piesa saptamana aceasta in cadrul show-ului X Factor Australia, concurs in cadrul caruia este membru al juriului. Lets Get Ridiculous a .

Fresh! Avril Lavigne a dezvaluit o noua piesa 17!

Artista canadiana a schimbat de curand data de lansare a celui de-al cincilea album din cariera, intitulat simplu Avril Lavigne, acesta urmand a nu se mai lansa pe 24 septembrie, ci pe cinci noiembrie. Pana atunci insa Avril ne incanta cu un nou track de pe album, intitulat 17. Piesa a fost compusa de catre .

Rick Ross si Future colaboreaza pentru o noua piesa No Games!

Noua piesa, in colaborare cu rapperul Future, este primul single extras de pe viitorul material de studio al lui Rick Ross, Mastermind, a carui data exacta de lansare inca nu se cunoaste. Produs de J. E League, No Games are acelasi sound agresiv ca si in precedentele piese lansate de Rozay si contine versuri cu tenta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )