Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care sunt mai urmarite talk show-uri. Romania TV, lider detasat in clasament: cazul Caracal a umflat audientele

Adevărul Adevărul,
Care sunt mai urmarite talk show-uri. Romania TV, lider detasat in clasament: cazul Caracal a umflat audientele

Romania TV a dat, in luna august, cele mai urmarite emisiuni de tip talk show in topul audientelor din luna august. Si Antena 3 a avut numeroase productii in top 20. Dupa media audientelor pe zi, tot Romania TV a fost surpriza clasamentului. continuă pe Adevărul

Care sunt principalele obligatii fiscale pentru antreprenorii din Romania in luna septembrie

Plata impozitelor si depunerea formularelor fiscale reprezinta unele dintre cele mai importante responsabilitati de care antreprenorii cu afaceri deschise in Romania trebuie sa tina cont.

Gazonul de pe Arena Nationala, rupt dupa primul antrenament. Care sunt explicatiile

Meciul mult asteptat dintre Romania- Spania bate la usa, iar gazonul inspectat in detaliu de Gabriela Firea s-a emotionat si s-a rupt. Stelian Dia, cel responsabil de ingrijirea acestuia, a incercat sa explice motivele pentru care starea gazonului este mai deplorabila decat cea de dupa un meci oficial. Gazonul de pe Arena National a cedat .

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

La 52 de ani, arata ca la 25: care sunt secretele unui barbat trecut de prima tinerete

In functie de stilul de viata, gene si afinitatea pentru sport si diete, batranetea poate sa te ocoleasca, dupa cum se poate vedea in cazul barbatului in imaginile alaturate. Povestea tanarului a devenit virala, in momentul in care a intrat in ecuatie varsta fotomodelului. Daca a existat vreodata o fantana a tineretii, este clar ca .

Top cele mai urmarite filme ale momentului. Ce vedem in aceasta toamna la cinema

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Angel Has Fallen Cod Rosu in Serviciile.

Romania, lider in UE la cresterea comertului cu amanuntul, in iulie

Volumul comertului cu amanuntul in Romania a crescut cu 7,5% in iulie 2019, comparativ cu aceeasi luna a anului 2018, acesta fiind cel mai puternic ritm de crestere inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate,.

Exporturile de grau ale UE s-au intensificat in ultima saptamana. Romania, lider in continuare pe piata Uniunii

Exporturile de grau ale Uniunii Europene au continuat sa se intensifice in ultima saptamana, ceea ce duce totalul pentru perioada 1 iulie - 2 septembrie la 3,9 milioane de tone, cu 20% mai mult decat in intervalul similar al anului trecut, arata datele publicate de Comisia Europeana, potrivit platformei de informatii SP Global Platts, citata de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )