Libnet.ro
UNICEF

11:16

Finala Vocea Romaniei, depasita la nivel national de Kanal D: ce audiente a scos Pro TV

Adevărul Adevărul,
Finala Vocea Romaniei, depasita la nivel national de Kanal D: ce audiente a scos Pro TV

Finala Vocea Romaniei a fost depasita in audiente, la nivel national, de noul serial turcesc de la Kanal D. Totusi, Pro TV a reusit sa se mentina in topul preferintelor tinerilor si ale telespectatorilor de la orase. continuă pe Adevărul

Pe cine a sustinut Mihaela Radulescu in finala Vocea Romaniei, de la PRO TV. A reactionat public

Mihaela Radulescu a urmarit cu sufletul la gura finala sezonului 9 Vocea Romaniei si a avut chiar si un favorit in marea finala. Vedeta l-a sustinut pe Andi Tolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100. 000 de euro a fost castigat insa de Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila. Mihaela Radulescu, alaturi .

Lovituri sub centura in finala Vocea Romaniei, pe PRO TV! Ce schimb de replici au avut Irina Rimes si Tudor Chirila

Tudor Chirila si Irina Rimes si-au trimis din nou sageti, in ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Artista s-a simtit atacata dupa ce Tudor i-a spus ca echipa lui are mai multi oameni in finala, mentionand-o si pe Jasmina Rasadean, cea care a concurat pentru Irina. Irina Rimes si Tudor Chirila s-au contrat din .

Irina Rimes, aparitie de senzatie in Finala Vocea Romaniei. Cum s-a imbracat vedeta Pro TV

Marea Finala de al Vocea Romaniei i-a facut nu numai pe concurenti sa tremure de emotii, ci si pe jurati. Antrenorii se pregatesc deja de zile bune pentru momentul culminant. Pe langa voce, conteaza si imaginea. in timp ce finalistii sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile momentelor artistice, antrenorii stabilesc ultimele detalii cu .

Ce a anuntat Horia Brenciu chiar inainte de finala Vocea Romaniei, de la PROTV. Putini se asteptau sa fie chiar ea

Horia Brenciu a facut un anunt, cu putin timp inainte ca finala de la Vocea Romaniei sa debuteze. in seara de vineri, pe 20 decembrie, telespectatorii vor sta cu sufletul la gura, pentru a afla cine este marele castigator din sezonul 9, din emisiunea de pe PRO TV. Cantaretul si-a uimit fanii din mediul virtual, .

Juratii, in lacrimi la finala Vocea Romaniei! Smiley i-a emotionat pe toti: Cu greu ma abtin sa nu plang

Andi Tolea si Smiley au cantat impreuna piesa Confesiune pe scena de la Vocea Romaniei, iar juratul de la Pro TV i-a emotionat pe toti in momentul in care a marturisit ca a plans atunci cand a inregistrat melodia. Artistul a mai spus ca evita sa cante piesa la concertele sale. Smiley a plans cand .

Live Stream Online finala Vocea Romaniei. Afla cine a castigat VIDEO

Vocea Romaniei a ajuns la final! Patru concurenti se lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, in direct pe postul de televiziune Pro TV. Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila), Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu) .

Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

In premiera intr-un show TV din Romania, telespectatorii se vor bucura de experienta realitatii augmentate in marea finala Vocea Romaniei.

Moment emotionant in finala de la Vocea Romaniei: elevul lui Smiley a izbucnit in lacrimi dupa duetul cu antrenorul sau VIDEO

Andi Tolea si Smiley au cantat impreuna piesa Confesiune, un cantec despre parinti, despre care antrenorul de la Vocea Romaniei a marturisit ca a compus-o in timp ce plangea. Tanarul, care si-a pierdut mama in urma cu trei ani, a izbucnit in plans la finalul duetului.

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

Cu ce artisti vor canta concurentii Vocea Romaniei in marea finala

In marea finala Vocea Romaniei, concurentii vor prezenta cate trei momente: unul singuri, unul alaturi de antrenor si unul alaturi de un invitat special.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )